Cem Yılmaz'ın Ağabeyinden Elektrik Faturası Çıkışı! Paylaşımını Saniyeler Sonra Geri Sildi

Cem Yılmaz'ın ağabeyi senarist Can Yılmaz gelen elektrik faturasına isyan etti. Faturası bir ayda ikiye katlanan ünlü isim faturasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi senarist Can Yılmaz da elektrik faturasını paylaşan ünlüler kervanına katıldı. Evine gelen elektrik ve doğalgaz faturalarının ekran görüntülerini paylaşan Can Yılmaz, konu hakkında peş peşe iki paylaşım yaptı.

'' BU ORAN NASIL BİR ORAN? ''

2021'in son 6 ayı ile 2022 Ocak ayı faturalarını karşılaştırmalı şekilde paylaşan Can Yılmaz, yüksek elektrik faturası için şu ifadeleri kullandı:

'' Mesela bu oran nasıl bir oran? Yüzde kaç zam gelmiş ? Zam mı gelmiş ? Düzenleme mi ? Fiyat ayarlaması mı ? Tatlı bir dokunuş mu ? 6 aylık geçmişi de koyalım da lolo yapan olmasın... '' dedi.

1 AYDA FURASI İKİYE KATLANDI!

2021'in haziran, temmuz, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık ve 2022'nin ocak ayına ilişkin elektrik faturalarını paylaşan Can Yılmaz'ın bir faturası ile diğeri arasında uçurum kadar fark görülüyor.

Aralık 2021'de elektrik için 1.889,50 TL ödeme yapan Can Yılmaz'ın sadece bir ay sonraki faturası 2.129,70 TL oldu. Şubat ayına gelindiğinde ise faturası 4 bin 97 lira geldi. Aynı fatura haziran 2021'de 1.166,60 TL olarak gelmiş. Yani Can Yılmaz'ın elektrik faturası 6 ayda tam 3 bin lira birden artmış.

PAYLAŞIMINI KALDIRDI

Elektrik faturasını paylaştıktan sonra takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Can Yılmaz, çok kısa bir süre sonra paylaşımı kaldırdı.

Daha yeni bir paylaşım daha yapan Yılmaz, '' Son iki tweet'i sildim. Tamam kardeş siz haklısınız, zam mam yok. Her şey harika. Hayırlı günler. Öpüldünüz (Mecazi olarak) '' dedi.

Gündem Haberleri