Cemal Enginyurt'tan Muharrem İnce'ye Çok Sert Sözler! İşte Kavga Çıkartacak O Açıklama!

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, yeni bir parti kuracağını açıklayan Muharrem İnce'ye tepki göstererek usulünün yanlış olduğunu söyledi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, yeni bir parti kuracağını açıklayan Muharrem İnce'ye tepki göstererek usulünün yanlış olduğunu söyledi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, son dönemlerin en popüler siyasetçilerinden birisi haline gelen Muharrem İnce'yi çok sert bir dille eleştirdi.



PARTİ KURACAĞIM DİYORSUN O ZAMAN NE İŞİN VAR CHP'DE!



Muharrem İnce'yi hiç düzgün birisi olarak değerlendirmediğini söyleyen Cemal Enginyurt, “Adamın bir omurgası yok. Parti tüzüğünü yazmışsın, programını hazırlamışsın çıkıp parti kuracağım diyorsun. Ne işin var o zaman CHP'de. İstifa et adamlar da baksınlar kendi işlerine. Bırak adamları kendi haline.” dedi.



CHP O KADAR KÖTÜYSE NEDEN HALA İÇİNDESİN?



Cemal Enginyurt, Muharrem İnce'ye yönelik eleştirilerini devam ettirerek, “Hem partinin içerisinde olacaksın ve CHP'nin sıfatını taşıyacaksın hem de çıkıp CHP şöyle kötü, böyle kötü diyerek eleştireceksin. O kadar kötüyse niye hala oradasın? Aylardır neden CHP içerisinde kalıyorsun? Bu mu omurgalı siyaset anlayışın?” ifadelerini kullandı.



CHP'Yİ ELEŞTİRDİĞİ KADAR AK PARTİYE LAF SÖYLEMİYOR!



Muharrem İnce'nin CHP'yi eleştirip AK Parti'ye pek laf söylemediğini belirten Cemal Enginyurt, “Muharrem İnce'nin açıklamalarına dikkat edin.üyesi olduğu CHP'yi yerden yere vuruyor. Bunu bilmeyen ama dinleyen birisi Türkiye'nin tek sorununun CHP yönetimi olduğunu zanneder. Hani AK Parti'ye şöyle dolu dolu bir eleştirin var mı? En fazla CHP yönetimi ile AK Parti aynı diyorsun o kadar. CHP'ye çaktığının binde biri kadar AK Parti'ye çakmıyor. Bunun derdinin ne olduğunu siyaset tecrübesi olanlar anlarlar. Bıraksın demokrasi masalları anlatmayı. Bu millet bu pozları yemez Muharrem Efendi.” şeklinde konuştu.



ADAM SENİ CUMHURBAŞKANI ADAYI YAPTI BECERİP OY ALAMADIN!



Muharrem ince'nin söylemlerine dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Cemal Enginyurt, “Muharrem İnce çıkıp iki günde bir Kemal Kılıçdaroğlu şöyle, Kemal Kılıçdaroğlu böyle diyor. Açıklamalarına bakın AK Parti Kemal Kılıçdaroğlu'nu nasıl eleştiriyorsa Muharrem ince de aynı konularda eleştiri yapıyor. Kemal Kılıçdaroğlu seni o partinin Cumhurbaşkanı Adayı yaptı daha ne yapsın? Sen becerip oy alamadıysan, millette itibarın yoksa Kemal Kılıçdaroğlu ne yapsın. Kur partini de al boyunun ölçüsünü.” dedi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri