Cemal Enginyurt'tan Şok Sözler: Fırsat Bulsam Ben Döverdim!

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt katıldığı bir televizyon programında Selçuk Özdağ'a saldırı konusu tartışılırken şok ifadeler kullandı.

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt katıldığı bir televizyon programında Selçuk Özdağ'a saldırı konusu tartışılırken şok ifadeler kullandı. Sabahattin Önkibar'a yapılan saldırıyı gündeme getiren Cemal Enginyurt, “Fırsatım olsaydı ben döverdim.” dedi.

TBMM'nin en renkli isimlerinden birisi olarak gösterilen Demokrat Parti ordu Milletvekili Cemal Enginyurt katıldığı bir televizyon programında gazeteci Sabahattin Önkibar hakkında kullandığı ifadeler ile herkesi şok etti.



SALDIRI MHP'YE MAL EDİLEMEZ



Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırının MHP ile ile ilişkilendirilemeyeceğini söyleyen Cemal Enginyurt, “Selçuk Özdağ'a yapılan saldırı haince bir saldırıdır. Ancak bu saldırı Ülkücüler tarafından organize bir şekilde yapılmıştır diyemeyiz. MHP Genel Başkanı üç yaşındaki çocuğa karşı bile ayağa kalkıp üç düğmesini ilikleyecek beyefendilikte birisidir. Bu insan gidip şunu dövün diyebilir mi?” dedi.



FIRSAT BULSAM BEN DÖVERDİM!



MHP'nin saldırıyı neden kınamadığına dair de açıklama yaparken gazeteci Sabahattin Önkibar'ın uğradığı saldırıya değinen Cemal Enginyurt, “Kişi yapmadığı bir şeyi neden kınasın. Şimdi Sabahattin Önkibar 2019'da dayak yedi mesela. Ben o saldırıyı kınamadım. Zaten fırsat bulsam ben döverdim. Şimdi neyin kınamasını bekliyorsunuz. Adam ağzına geleni söylemiş, MHP Genel Başkanı'nın babasına bile laf söylemiş, hakaretleri sıralamış. Birisi de kitapçıda buna denk gelmiş ve dövmüş. Yok niye kınamadın diyorlar. Adamın anasına babasına saydır sonra dayak yiyince kınama bekle.” şeklinde konuştu.



SABAHATTİN ÖNKİBAR'DAN AĞIR CEVAP!



Sabahattin Önkibar ise bu konuşmanın ardından sosyal medyadan Cemal Enginyurt'a çok ağır ifadeler kullanarak, “Abi deyip önümde eğildiğin günleri çabuk unutmuşsun. Bütün pisliklerini ortaya dökeceğim. Biz briç oynarken sen meyhanede kazandıklarını okeyde kaybedince Bahçeli'ye neler söylüyordun. Onlarca şahidi var bu olayın.” cevabını verdi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri