Çeşme'de 6 Milyon TL'ye Lüks Villa Satın Alan Çağatay Ulusoy 841 Bin TL'ye De Tekne Aldı

Geçtiğimiz ay Çeşme'de 6 Milyon TL ödeyerek lüks bir villa satın alan Çağatay Ulusoy şimdi ise yeni bir tekne satın aldı. Yeni teknesi ile denize açılan ünlü oyuncu tuttuğu balıkları ise sosyal medya hesabından paylaştı.

Türk dizilerinin başarılı ismi olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy geçtiğimiz ay içerisinde İstanbul'un gürültüsünden ve pandemi riskinden kaçmak için Çeşme'de lüks bir villa satın almıştı. Bu villa için tam 6 Milyon TL ödeyen Çağatay Ulusoy'un şimdi ise bir tekne satın aldığı öğrenildi. Teknesi ise deniz keyfi bile yapmaya başlayan Çağatay Ulusoy'un bu yatırımı magazin gündemine geldi.

841 BİN TL'YE TEKNE SATIN ALDI

Çağatay Ulusoy'un balık tutma hobisini herkes biliyor. Bu tutkusunu bastıramayan Çağatay Ulusoyözel yapım bir tekne siparişi verdi. Teknesini kısa bir süre önce teslim alan Çağatay Ulusoy bunun için 841 Bin TL ödeme yaptı. Datça'da denize açılan Çağatay Ulusot tuttuğu balıkları sosyal medyada takipçileri ile paylaştı.

Edinilen bilgilere göre Çağatay Ulusoy eski teknesini de 235 bin euroya sattı. Ardından ise özel yapım bir tekne satın alarak bu eksikliğini giderdi. Yeni teksini tamamen balık tutmak için tasarlatan Çağatay Ulusoy oltalar ve mekanizmalarla tekneyi baştan aşağı donattı.

Öte yandan Çağatay Ulusoy'un Çeşme'de satın aldığı 6 Milyon TL'lik lüks villasını satışa çıkardığı bildirildi. Ünlü oyuncunun yakın çevresine Bodrum'da lüks bir villa satın almak için kar elde ederek Çeşme'deki villasını satacağını söylediği iddia edildi.

8 MİLYON TL'YE LÜKS VİLLASINI SATIYOR

Aynı iddiaya göre Çağatay Ulusoy'un Çeşme'deki lüks villası için 8 Milyon TL'lik bir fiyat belirlediği ifade edildi. Bu villanın satışının gerçekleşmesinina rdından Çağatay Ulusoy'un yeni gayrimenkul yatırımı için harekete geçeceği bildirildi. Çağatay Ulusoy kazandığını gayrimenkule yatıran ünlüler arasında ciddi bir yer edindi. Bu yönü ile takdir edilen ünlü oyuncu bir anlamda geleceğini de şimdiden garanti altına aldı. Sanat camiasında tecrübeli isimlerin genç yaşına rağmen bu yönde yatırımlar yapan Çağatay Ulusoy'dan övgüyle bahsediliyor.

Gündem Haberleri