Çevre Haftası Başkent Millet Bahçesi konserleri: Eypio ve Derya Uluğ konseri ne zaman, saat kaçta, ücretsiz mi?

Ankara'da Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında Başkent Millet Bahçesi'nde Eypio ve Derya Uluğ konseri düzenlenecek. Bakanlık tarafından düzenlenen konsere ilişkin detaylar haberimizde.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, 2022 yılı teması ' sıfır atık ' olarak belirlenen Türkiye Çevre Haftası, 81 ilde aynı coşkuyla kutlanacak. Kutlamalar 45-5 Haziran tarihlerinde birbirinden renkli ve keyifli konserler ile Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenecek.

Ankaralı vatandaşlar Haziran ayında müziğe ve eğlenceye doyuyor. Bir yandan devam etmekte olan Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Başkent Kültür Yolu Festivali'nde kültür ve sanat etkinlikleri yapılırken, bir yandan da Başkent Millet Bahçesinde Türkiye Çevre Günü kapsamında etkinlikler yapılacak.

Ankara Başkent Millet Bahçesi Eypio ve Derya Uluğ konseri ne zaman, kaçta, ücretsiz mi?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu Türkiye Çevre Haftası ünlü isimlerin konserleri ile taçlandırılıyor. Etkinlik kapsamında 5 Haziran Pazar günü Eypio ve Derya Uluğ sahne alacak.

5 Haziran 2022 Pazar günü etkinlik programında ilk olarak saat 19.00'da 80'ler dizisinin oyuncuları sahneye çıkacak. Ardından saat 20.00'de ünlü rapçi Eypio Millet Bahçesi'nde sevenleriyle buluşurken gecenin son konserini ünlü şarkıcı Derya Uluğ saat 21.00'de verecek.

Çevre Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu bu etkinliklere katılım ücretsizdir. Bakanlığın resmi internet sitesinde konser programına ilişkin bir duyuru yayımlandı ve tüm Ankaralı vatandaşlar Çevre Günü kutlamaları kapsamında Başkent Millet Bahçesi'ne davet edildi.

Gündem Haberleri