Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Oyunu Kullandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 31 Mart yerel seçimleri için eşi ile beraber oyunu verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 31 Mart yerel seçimleri için eşi ile beraber oyunu verdi.

31 Mart yerel seçimleri için oy verme işlemi tüm Türkiye'de devam ederken Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'da oyunu kullandı.



Bakan Kurum "Pazartesi Günü İşlerimize Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz"



Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesine eşi Şengül Kurum, kızları 10 yaşındaki Zeynep ve 6 aylık Hatice Zehra ile gelen Bakan Murat Kurum "Tüm milletimize, devletimize oyumuz hayırlı, uğurlu olsun. Tüm illerimize gitmeye çalıştık. Vatandaşlarımızın derdini dinlemeye çalıştık. Bugün de vatandaşlarımız, milli iradeye inşallah sahip çıkmak suretiyle vatandaşlık haklarını yerine getirecekler" dedi.



Bakan Murat Kurum seçim çalışmalarını tamamladıklarını söyleyerek "Vatandaşlarımız da bu bilinçle inşallah bugün sandığa iradelerini yansıtacaklardır. Biz de pazartesi itibariyle 'Bismillah' diyerek işlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.



Şehirlerimizin 50 yılını, 100 yılını planlayacak ve vatandaşımızın yaşam kalitesini artıracak bu projeleri de vatandaşımızla el birliği içerisinde, onların rızası çerçevesinde, kentsel dönüşümden millet bahçesine, atık su arıtmadan düzenli depolama tesislerine kadar halkımızın sorunları, problemlerinin tamamını içerecek şekilde inşallah gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.



Tüm milletimiz için devletimiz için gönül coğrafyamız için hayırlı uğurlu olsun" dedi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri