Ceylan Ertem Sağlık Bakanı Koca'yı Eleştirdi: Kirada Oturuyorum, İstanbul'da Ev Alacak Kadar Para Kazanmıyorum!

Korana virüs salgını nedeni ile şarkıcılar ve sahne çalışanları büyük gelir kaybına uğrarken bu dönemde çok ünlü isimlerin dahi borçlarımı ödeyemiyorum, param yok gibi açıklamalar yapması geçim derdi yaşayan vatandaşı kızdırmıştı.

Korana virüs salgını nedeni ile şarkıcılar ve sahne çalışanları büyük gelir kaybına uğrarken bu dönemde çok ünlü isimlerin dahi borçlarımı ödeyemiyorum, param yok gibi açıklamalar yapması geçim derdi yaşayan vatandaşı kızdırmıştı. Ceylan Ertem'de korana virüs nedeni ile benzer bir açıklamada bulunurken tartışmaların fitilini yeniden ateşledi.

2010 senesinde girdiği müzik sektöründe çok sayıda sevilen şarkıyı kendine has yorumu ile yeniden seslendirerek üne kavuşan Ceylan Ertem çok konuşulacak açıklamalara imza attı.



Ertem korana virüs salgını nedeni ile büyük bir maddi kayıp yaşadığını belirterek sanatçılar tarafından yapılan açıklamaların duygu sömürüsü değil gerçekler olduğunu ifade etti.



CEYLAN ERTEM: EVİM YOK, KİRACIYIM!



Sosyal medya hesabı üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan "Sizi düşünen ailenizin olduğu gibi, sizi düşünen güçlü bir devletiniz var. Karamsarlık için neden yok. Hayatsa normal akışına dönmeye hazırlanıyor" açıklamasına tepki gösteren Ceylan Ertem 6 ayda çalabildikleri konser sayısının son derece az olduğunu, önümüzdeki 6 ay boyunca da bu krizin sürmesini beklediklerini dile getirerek "Şu an vokal pedalım ve bilgisayarım satılık...



Satacak başka bir şeyim de yokmuş, bunu anladım. Duygu sömürüsü değil bunlar, gerçeklerden bahsediyoruz. 'Koskoca Ceylan Ertem kirada mı oturuyor?' diye şaşıranlar var. İstanbul'da ev alacak kadar kazanıyoruz sanıyorlar açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü.





Ertem takipçilerine magazin basınında gördükleri isimler ile kendilerini kıyaslamama çağrısında bulunurken konser ekiplerinin yapılmayan her konserden dolayı büyük kayıplar yaşadığını belirterek paylaşımının altına gelen eleştiriler için ise "cahille sohbeti kestim" ifadesini kullandı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri