Ceza Yemek İstemeyenler Dikkat! Resmi Açıklama Geldi, Haftaiçi Sokağa Çıkma Yasağının Başlayacağı Tarih

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında koronavirüs ile mücadele sürecinin bundan sonraki bölümünde hafiaiçi günlerd de sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında koronavirüs ile mücadele sürecinin bundan sonraki bölümünde hafiaiçi günlerd de sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapmış olduğu konuşmasının ardından ise merak edilen nokta ise sokağa çıkma yasağının ne zaman başladığı. İşte bilinmesi gerekenler;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yapmış olduğu konuşmasında koronavirüs ile mücadele sürecinde uygulanacak yeni tedbirleri açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında özellikle sokağa çıkma yasakları üzerinde durdu ve yeni dönemde uygulanacak kararları açıkladı.



HAFTAİÇİ SOKAĞA ÇIKMA YASAKLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?



Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağı konusuna ilişkin konuşmasında, yasakların haftasonundan haftaiçine de yayıldığını duyurdu. Son haftalarda haftasonu akşam saatlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı haftaiçine uyarlandı. Haftasonu ise tamamen yasak oldu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan yasakların nasıl uygulanacağına ilişkin konuşmasında ise şu ifadeleri kullandı.



"Hafta içi her gün gece saat 21 ile sabah 5 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacaktır. Hafta sonları cuma akşamı 21'den pazartesi sabahı 5'e kadar kesintisiz devam edecektir. Üretim tedarik lojistik sağlık tarım orman gibi genelgede yer alacak sektörler bu kapsamın dışındadır."



RESMİ AÇIKLAMA GELDİ



Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahretttin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı yasakların ne zamandan itibaren uygulanacağına dair bilgi verdi. Fahrettin Altun konuşmasında "Kararlar, Salı akşamından itibaren uygulanmaya başlanacak. Bu tür tedbirlerle salgının artışını önleyecek, milletçe el ele verip bu tehdidi bertaraf edeceğiz." dedi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri