CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak'tan Yeni Bir Erken Seçim Açıklaması! Biz Hazırız

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak siyasi gündemin bir süredir unuttuğu konu başlıklarından biri olan erken seçim iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak siyasi gündemin bir süredir unuttuğu konu başlıklarından biri olan erken seçim iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Faiz Öztrrak konuşmasında daha öncede ifade ettikleri gibi Cumhuriyet Halk Partisi'nin erken seçime hazır olduğunu vurguladı.

Siyasi gündemin dış ilişkilere yoğunlaştığı bu günlerde CHP'den iç gündemi değiştirecek yeni bir açıklama geldi.



Pandemi sürecinin sonuna doğru ve normalleşme döneminin ilk aşamalarında muhalefet partileri tarafından sık sık dile getirilen erken seçim iddiaları AK Parti ve MHP'den gelen açıklamaların üzerine unutulmuştu. Bu konuya ilişkin yeni açıklama ise CHP'den geldi.



CHP'DEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI



Cumhuriyet Halk Partisi kanadından gelen erken seçim açıklaması CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak: tarafından ele alınan konuda, CHP'nin olası bir erken seçime hazır olduğu vurgusunda bulunuldu.



Faik Öztrak erken seçime ilişkin konuşmasında "Mahalli idare seçimleri bittikten sonra açıkça ifade ettik, biz her an erken seçim olacakmış gibi hazırız. Bununla ilgili gündemimizi de zamanlamamıza uygun olarak yürütüyoruz" ifadelerini kullandı.



Doğu Akdeniz Meselesi



Son günlerde Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan Doğu Akdeniz ve kıta sahanlığı konularına ilişkin de açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak "Türkiye'nin kendi kıta sahanlığında her türlü tasarruf yetkisi vardır, uluslararası hukuktan kaynaklanan ve bundan hiçbir şekilde geri adım atamaz. Atmamalıdır zaten. Dolayısıyla Oruç Reis'in oraya gitmesi doğrudur." dedi.



Emlak365.com



Gündem Haberleri