CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: "İktidara Geldiğimizde İşe Alım Önceliği Bize Destek Verenlerin Olacak!"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un bir televizyon kanalında katıldığı programda kullandığı ifadeler büyük tartışma yarattı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un bir televizyon kanalında katıldığı programda kullandığı ifadeler büyük tartışma yarattı. Seyit Torun, CHP'nin iktidara gelmesi durumunda işe alımlarda önceliğin kendilerine destek verenlerde olacağını söyledi.

Siyaset gündemine CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un yaptığı açıklamalar bomba gibi düştü. Seyit Torun, CHP'nin iktidara gelmesi durumunda işe alımlarda önceliğin kendilerine destek verenlerde olacağını ifade etti.



Bir televizyon programında canlı yayına katılarak açıklamalarda bulunan CHP'li Seyit Torun, CHP'nin uzun süredir politika haline getirdiği işe alımlarda liyakat söylemine aykırı ifadeler kullandı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu adeta yalanlayan Seyit Torun büyük bir tartışmanın da fitili ateşledi.



ÖNCELİĞİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZA VE BİZE DESTEK OLANLARA VERECEĞİZ!



Halk TV'deyayına katılan Seyit Torun program sunucusunun kendisine yönelttiği, “İktidara geldiğinizde kadrolaşma önceliğiniz olmayacak mı?” sorusuna verdiği cevap günün polemik konusu oldu. Bu soruya Seyit Torun, “Liyakata dayalı bir çalışma uygulayacağız. Hani bu demek değil ki bizim çalışma arkadaşlarımızı ve bize destek verenleri ihmal edeceğiz. Tabiki önceliği onlara vereceğiz.” dedi.



SOSYAL MEDYA BU KONUYU KONUŞTU!



Seyit Torun'un bu açıklamalarına sosyal medya üzerinden yoğun bir şekilde eleştiri yapıldı. CHP'nin AK Parti'ye yönelik eleştirdiği bir konuda iktidar sahibi olunması durumunda aynı şekilde davranacağını açıklaması tepkiyle karşılandı.



Öte yandan şu ana kadar CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un yaptığı açıklamalara dair herhangi bir düzeltme açıklaması gelmedi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri