CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enerji Bakanı Dönmez'e Çok Sert Çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriğinin kesilmesiyle ilgili bir iddiada bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e Kılıçdaroğlu'ndan sert bir yanıt geldi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriğinin kesilmesine ilişkin bir iddiada bulundu. Dönmez paylaşımında: "Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, Dönmez'in iddialarına sessiz kalmadı ve çok sert bir tepki gösterdi.

DÖNMEZ'DEN BİR PAYLAŞIM DAHA GELDİ
İlk paylaşımından 27 dakika sonra bir paylaşım daha yapan Bakan Dönmez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği evin elektriğinin de kesik olmadığını gündeme getirdi. Kılıçdaroğlu'nun gittiği evde tespit yapıldığını ve 23 Nisan 2022 itibariyle o evde borçtan dolayı elektrik kesintisi olmadığının tespit edildiğini ifade etti.

KILIÇDAROĞLU SERT ÇIKTI

Bakan Dönmez'in iddialarına sessiz kalmayan Kılıçdaroğlu: “Erdoğan'ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!” diyerek tepki gösterdi. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan da tutanaklı bir paylaşım geldi. Selvi Kılıçdaroğlu adına olan elektriğin kesilmesine ilişkin tutanağı paylaştı.

ELEKTRİĞİ KESİK OLAN VATANDAŞTAN VİDEOLU PAYLAŞIM

Bakan Dönmez'in, Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği evin elektriği kesik değil iddialarına ilişkin, ev sahibi Güllü Demir'in videolu açıklaması paylaşıldı. Açıklama yapan Güllü Demir, 20 gündür elektriğinin kesik olduğunu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinden sonra kaymakamlığın elektriğini açtığını, kaymakamlığın evine ziyarete geldiğini, incelemeler yapıp kendisine yardım edileceğini söyleyerek bilgilerini aldıklarını söyledi.

Emlak365.com

Gündem Haberleri