CHP Grup Başkanvekili Özel CHP'nin Gönlündeki Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı!

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için Millet ittifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak açıklanırken Cumhur ittifaka adayı kim olacak sorusuna Özgür Özel yanıt verdi.

Son dönemde yaşanan erken seçim tartışmalarının altında Türkiye 2023 genel seçimleri için adım adım ilerlemeye devam ediyor. Yaklaşan seçim için Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP'nin adayı bir kere daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak açıklanmıştı.

2023 seçimleri için 6'lı masa kuracaklarını açıklayan Millet İttifakı cephesinde ise adayın ismi sır gibi saklanıyordu. Daha önce yapılan seçimlerde aday üzerinde konuşmadıklarını ve adayın erken açıklanması durumunda yıpratılacağı yönünde bilgi veren ittifaktan bu sefer beklenen aday ismi duyuruldu.

MİLLET İTTİFAKININ CUMHURBAŞKANI ADAYI KİM OLACAK?

CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, burada partililerin hem Ramazan Bayramı'nı hem de 1 Mayıs işçi bayramını kutladı. Yaklaşan seçimlere de değinen Özel gönüllerindeki adayı açıkladı.

Özel yapmış olduğu açıklamasında "Biz adayımızı önümdeki süreçte uzlaşı ile ve Türkiye'yi bu cendereden kurtaracak, her türlü mutabakatı sağlayarak belirleyeceğiz ve ilan edeceğiz. Bizim ilan ettiğimiz aday Türkiye'nin 13. cumhurbaşkanı olacak. Bizim gönlümüzden geçen aday, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU 2023 SEÇİMLER İÇİN CHP'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun arzu etmesi, anket sonuçlarında da Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandıklarını görmeleri durumunda Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini belirten Özel "Genel Başkanımızın hassasiyet gösterdiği 6'lı masada bu adaylıkta mutabakata varırsa Türkiye fayda görür" dedi.

Emlak365.com

Gündem Haberleri