CHP Meclis Grup toplantısı bugün ne zaman, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu TBMM konuşması saat kaçta?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu bugün yapılacak olan CHP Meclis Toplantısına davet etmişti. CHP Meclis Toplantıcı 20 Aralık 2022 bugün ne zaman, saat kaçta, canlı yayın nasıl izlenir?

Hakkında YSK üyelerine hakaret davası açılan ve yapılan yargılama sonucunda 2 yıl 7 ay hapis cezası alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında siyaset yasağı gündeme gelmişti. Kararın açıklanmasının ardından Saraçhane mitingi ile büyük yankı uyandıran ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yaptığı 83 milyon vurgusu ile Cumhurbaşkanlığı adaylığı bir kere daha gündeme gelen İmamoğlu hakkında yeni bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. 

Dün akşam saatlerinde arama motoru Google üzerinden Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan arama sonucunda "Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı" ibaresinin yer alması büyük tepki çekmişti. Yine akşam saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan açıklama ile İmamoğlu CHP Meclis toplantısına çağrılmıştı. Açıklamanın ardından pek çok kişi "CHP meclis toplantısı bugün saat kaçta, CHP grup toplantısı saat kaçta, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu konuşması saat kaçta, canlı yayın nasıl izlenir?" sorularının yanıtlarını aramaya başladı. 

 CHP MECLİS GRUP TOPLANTISI BUGÜN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

CHP Meclis Grup Toplantısı bugün yapılacak. Toplantı saat 13:30 itibari ile başlayacak. Toplantıda bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun davetlisi olarak katılım sağlayacak. 

Barış Yarkadaş ise katılım talebinin İmamoğlu'ndan geldiğini iddia ederek ''Bu sabah yapılan toplantının ardından Ekrem İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu arayarak Salı günü yapılacak grup toplantısına katılmak istediğini ifade etti. Kemal Bey de bu talepten dolayı memnuniyet duyduğunu ve kendisini Ankara'ya beklediğini söyledi. Hem Ekrem Bey, Hem de Kemal Bey'e yakın arkadaşlarımızla konuştum. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duydu dedim. Ekrem Bey cumhurbaşkanı adayı olamayacağını gördü" diyerek İmamoğlu'nun kürsüde aday olmayacağını açıklayacağını iddia etti. 

 CHP MECLİS GRUP TOPLANTISI CANLI YAYINI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapılacak olan toplantıda Ekrem İmamoğlu'nun da kürsüde konuşma yapması beklenirken söz konusu toplantı özel televizyonların yanı sıra CHP resmi Twitter, You Tube, Facebook ve İnstagram hesapları üzerinden de canlı olarak izlenebilecek.

Gündem Haberleri