CHP Milletin Sesi mitingi ne zaman, nerede yapılacak? İkinci miting tarihi açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından düzenlenen Milletin sesi mitingi ne zaman ve nerede yapılacak belli oldu. Binlerce kişinin katılım sağladığı mitingin detayları haberimizde.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından erken seçime gidilebilmesi yönünde mitingler düzenleyeceğini belirtilmişti. Bu mitinglerin ilki 4 Aralık 2021 tarihinde Mersin'de binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Farkı kesimlerden birçok kişinin sahneye çıktığı mitingde, vatandaşların sorunları dile getirilirken bir yandan da erken seçime gidilmesi konusunda açıklamalarda bulunulmuştu.

Önceki hafta Et ve Süt Kurumu'na giden ancak içeri alınmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan ayından sonra Milletin Sesi mitinglerine devam edileceğini açıklamıştı.

CHP Milletin Sesi mitingi ne zaman, nerde yapılacak?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilki 4 Aralık'ta gerçekleştirilen Milletin Sesi mitinglerinin devamının Ramazan ayından sonra yapılacağını açıklamıştı. Hazırlıklara erkenden başlayan CHP Genel Merkezi, günler öncesinden Bursa il başkanlığını arayarak miting yapılacağını bildirdi. Bunun üzerine il başkanlığı kentin milletvekilleri il başkanı, ilçe başkanları bir araya gelerek toplantı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından gerçekleştirilecek Milletin Sesi mitinginin Bursa'da 21 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de yapılmasına karar verildi. Mitingin yeri için ise Merinos ya da Gökdere kent meydanı düşünülüyor.

Mitingde erken seçim ve ekonomi gibi güncel konular ele alınırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı açıklamalar oldukça merak ediliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayrı bir önem gösterdiği Milletin Sesi mitinglerinin Mayıs ayından itibaren her ay tekrar edilmesi ve vatandaşların sorunlarının miting alanında dile getirilerek çözüme kavuşturulması hedefleniyor.

Emlak365.com

Gündem Haberleri