CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan Hükümete Libya ve Suriye Eleştirisi

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamalarına yanıt verdi. Faik Öztrak konuşmasında ayrıca Libya ve Suriye konusunda hükümeti eleştirdi.

Siyaset gündeminin en önemli konu başlığı haline gelen Libya'ya asker gönderilmesi konusu konuşulmaya devam ediyor.



Bu konuda yapılan son açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerini eleştirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerine Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak yanıt verdi.



HÜKÜMETE SURİYE VE LİBYA ELEŞTİRİSİ



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Faik Öztrak gündemi değerlendiren bir konuşma yaptı. Gündeminde Libya ve Suriye konularını ele alan Faik Öztrak, Libya'ya asker gönderilmesine tepki gösterdi. Bu kapsamda önerilerini dile getiren Faiz Öztrak, Birleşmiş Milletler Barış Gücü çağrılmasını istedi.



“Dün Erdoğan’ın Gazi Mustafa Kemal konusunda bize tarih dersi vermesini gülerek izledik. Kahraman bir subay olarak Atatürk o gün vatan toprağını savunuyordu. Gerçekten Libya konusunda endişeliyiz. Libyada bir an önce BM barış gücünü çağırın dedik ama dinlemiyorlar.”



Konuşmasında ayrıca Suriye konusuna da değinen CHP Sözcüsü Faik Öztrak göç dalgasını hatırlattı. Yüzlerce Suriyelinin sınıra dayandığını ifade eden Faik Öztrak 2010 yılına girerken bu sorunların olmadığını vurguladı. Gözlem kulelerinin bu göçleri neden engelleyemediğini soran CHP Sözcüsü Öztrak bugün iktidar çok ağır Suriye ve Suriyeli sorunu bıraktı, dedi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri