CHP'den flaş anket açıklaması: Kılıçdaroğlu'nun masasında ki son anket sonuçları ile CHP'nin oy oranı! CHP birinci parti mi oldu?

CHP grup başkanvekili Engin Özkoç son anket sonuçlarını açıkladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun masasında yer alan son anket sonuçları ile CHP'in oy oranı! CHP birinci parti mi oldu, AK Parti'nin son oy oranı daha mı düşük?

Siyaset kulislerinde erken seçim çekişmesi yaşanmaya devam ederken son anket sonuçları hem parti yönetimleri hem de kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Araştırma şirketleri yapmış oldukları son anket sonuçlarını peş peşe açıklamaya devam ederken bir son dakika anket açıklaması da CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç tarafından yapıldı. 

Engin Özkoç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun masasında yer alan son anket sonuçlarını kamuoyuna duyurdu. Hatırlanacağı üzere CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'da geride bıraktığımız günlerde özel bir televizyonunun canlı yayınında gelen soru üzerine son anketlerde birinci parti olduklarını dile getirmişti. 

SON ANKET SONUÇLARI: CHP VE AK PARTİ'NİN SON OY ORANLARI! BUGÜN SEÇİM OLSA KİM KAZANIR, HANGİ PARTİ BİRİNCİ KONUMDA?

Son dönemde ekonomide yaşanan dalgalanma nedeni ile AK Parti'nin oy oranlarında erime başladığı iddia edilmişti. Konu hakkında bir son dakika açıklaması da Engin Özkoç tarafından yapıldı. Özkoç sosyal medya hesabı yaptığı paylaşım ile büyük yankı uyandırırken AK Parti'nin oy oranlarını geçtiklerini iddia etti. 

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç "geliyor gelmekte olan" etiketi ile yaptığı paylaşım da "Son anket sonuçlarına göre CHP Türkiye'nin birinci partisidir" diyerek son anket sonuçlarına göre AK Parti'yi geçtiklerini dile getirdi. 

Araştırma şirketlerinin Eylül ayı anket sonuçları beklenmeye devam edilirken son açıklanan ekonomik destek paketlerinin oy oranları üzerindeki etkisi takip edilecek.

Gündem Haberleri