CHP'den İstifa Eden Milletvekilleri Hakkında Yılmaz Özdil'den Çok Konuşulacak Yorum!

Sözcü gazetesi köşe yazarı Yılmaz Özdil, CHP'den istifa eden 3 milletvekilinin istifalarına ilişkin çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

Sözcü gazetesi köşe yazarı Yılmaz Özdil, CHP'den istifa eden 3 milletvekilinin istifalarına ilişkin çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

CHP'de parti içi ayrılıkçı hareketten dün şok bir hamle geldi. Önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen ve istifa etmeyeceklerini açıklayan milletvekilleri dün istifalarını açıkladılar.



CHP'DE İSTİFALAR TARTIŞILIYOR!



CHP'de Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in istifaları şok etkisi yarattı. Bu milletvekillerinin yeni bir parti kurmak için çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce ile hareket ettikleri kamuoyunda gündeme gelmişti. CHP yönetimini HDP ile ilişkiler konusunda eleştirerek istifa eden milletvekilleri siyasetin en çok tartışılan konusu haline geldiler.



YILMAZ ÖZDİL'DEN ÇOK KONUŞULACAK YORUM!



Sözcü Gazetesi köşe yazarı Yılmaz Özdil de bu konuda çok konuşulacak bir değerlendirme yaptı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasını hatırlatan Yılmaz Özdil, “Medyamız Berat Albayrak'ın istifasının haberini 48 saat yapamamıştı. CHP'den istifa eden milletvekillerinin haberlerini ise koro halinde yayınlıyorlar. Canlı yayınlar kesiliyor, istifa açıklamaları ekranlarda boy gösteriyor. Gayet açık bunlardan istifa olmaz, olsa olsa istifade olur.” dedi.



MUHARREM İNCE CEVAP VERECEK Mİ?



İstifa eden milletvekillerinin AK Parti'ye yakın medya kuruluşları tarafından kullanıldıklarını ima eden Yılmaz Özdil çok sert bir tartışmayı da başlatmış oldu. Muharrem İnce'ye yönelik bu eleştiriye İnce ve ekibinden nasıl bir yanıt geleceği merak ediliyor.



Emlak365.com

Gündem Haberleri