CHP'li Eski Milletvekili Aytuğ Atıcı'dan Skandal Sözler: "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İktidardan Düşmesi İçin Canımı Veririm!"

CHP'li eski Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programından kullandığı ifadeler büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

CHP'li eski Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programından kullandığı ifadeler büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Aytuğ Atıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidardan gitmesi için canını bile verebileceğini söyledi.

Siyaset gündemi yine CHP'li bir eski milletvekilinin kullandığı ifadelerle sarsıldı. CHP Mersin eski milletvekili Aytuğ Atıcı katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidardan gitmesi için canını bile verebileceğini söyledi.



Habertürk'te yayınlanan ve Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net isimli programa katılan Aytuğ Atıcı, program esnasında kullandığı skandal ifadelerle gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidardan gitmesinin Türkiye'nin önünü açacağını ifade eden Aytuğ Atıcı bunun çok şeyden vazgeçebileceğini açıkladı.



ERDOĞAN İKTİDARDAN DÜŞECEKSE CANIMI BİLE VERİRİM!



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın demokratik yollarla iktidardan düşmesi gerektiğini ifade eden Aytuğ Atıcı, “Biz Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın iktidardan düşsün isteriz. Bu konuda çok netiz. Peki bu iktidardan düşme nasıl olacak? Tamamen demokratik yollarla olmalı. Seçim konulsun ve yarın iktidarı terk etsin isteriz. Bunun için de ben canımı veririm. Açık olarak ifade ediyorum. Vallahi de billahi de al canımı derim. Bu kadar bilenmiş ve adanmışım.” dedi.



DEMOKRATİK YOLLARLA GİTMELİ!



Programa katılan diğer konukların Aytuğ Atıcı'ya tepki göstermesi üzerine sözlerine devam eden Aytuğ Atıcı, “Ben bugüne kadar binlerce televizyon programına çıktım. Lafımın nereye gideceğini en iyi bizi dinleyenler bilirler. Tayyip Erdoğan'ın yarın demokratik yollarla gitmesi için her şeyi yaparım. Böyle söylemiş olalım.” ifadelerini kullandı.



Emlak365.com

Gündem Haberleri