Çılgın Dondurmacı'dan çıldırtan dans! İkizler ile kameraların karşısına geçti, sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Sosyal medya uygulamalarının kullanılmaya başlanması ile içerik üreten kişilerin sayısı da arttı. Hem mevcut işlerini hem de sosyal medyadan yürüttükleri işlerini kullanıcılar ile paylaşan binlerce kişi, platformları gelir kapısı olarak görmeye başladı.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte herkesin elinde bir akıllı telefon olmaya başladı. Artık eski modellerin üretilmediği ve mecburen akıllı cihaz satın alınmak durumunda kalındığı şu günlerde, 7’den 77’ye herkes akıllı telefonların nimetlerinden yararlanmaya başladı.

Birçok özellikleri ile gelişen ve dönüşen çağı yakalamamızı sağlayan akıllı cihazlar, sosyal medya platformlarının bilinirliliğini de arttırdı. Öyle ki şehir, yaş, cinsiyet fark etmeksizin herkes mutlaka bir sosyal medya uygulamasından üyelik oluşturdu.

Yıllardır var olmalarına rağmen özellikle son zamanlarda kullanıcı sayılarını arttırmayı başaran sosyal medya uygulamaları, özellikleri sayesinde birçok kişinin popülerliğe kavuşmasını da sağladı. “Sosyal medya fenomenliği” altında içerik üreten binlerce kişi, elde ettikleri kazançlar ve tatmin olan egoları sayesinde mevcut işlerini dahi bıraktı.

Yeni çağın hayatımıza kattığı fenomenlerden birisi de Çılgın Dondurmacı oldu. Asıl mesleği de dondurmacı olan ve dükkanında ondurma satan sosyal medya fenomeni, dükkanında çektiği dans videoları ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başardı. Çılgın Dondurmacı’nın yayınladığı son video ise sosyal medyada olay yarattı.

DANS VİDEOSU ÇEKTİ ÜNLÜ OLDU!

Eskiye nazaran ünlü olmanın çok daha kolay olduğu şu günlerde bu fırsatı değerlendiren isimlerden birisi de Çılgın Dondurmacı oldu. Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yayınladığı dans videoları ile sosyal medya kullanıcılarının radarlarına takılan Çılgın Dondurmacı, dükkanına gelen müşterileri ile dans etmeye devam ederek popülerliği elde etmeyi başardı.

İKİZLER İLE DANS ETTİ!

Son yayınladığı videosunda dükkanına gelen ikizler ile dans eden Çılgın Dondurmacı, sosyal medya hesabından binlrce yorum alarak popülerliğini bir kez daha arttırmayı başardı.

OLDUKÇA ELEŞTİRİLDİ!

Para kazanmanın ve ünlü olmanın bu kadar kolay olmaması gerektiğini savunan binlerce sosyal medya kullanıcısı, Çılgın Dondurmacı’yı eleştirdi.

Gündem Haberleri