CİMER açıkladı: Kabine toplantısı ne zaman, 5 Eylül 2022 Pazartesi bugün saat kaçta başlayacak?

Kabine toplantısı saat kaçta 5 Eylül sorusuna resmi yanıt geldi. CİMER tarafından açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan günlük programı kapsamında bugün yapılacak olan kabine toplantısının saati ilan edildi. İşte o saat...

TOKİ ucuz konut satışı ile icralık borçlara af gibi pek çok önemli kritik konunun ele alınacağı kritik kabine toplantısı için geri sayım başladı. 2 haftalık aranın ardından kabine toplantısının bugün yani 5 Eylül 2022 Pazartesi günü yapılacağı ilan edilmişti. 

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak olan ulusa sesleniş konuşması ile verilecek olan yeni destek müjdeleri, enflasyon, market fiyatları ve kredi paketleri takip edilecek. Peki, kabine toplantısı saat kaçta 5 Eylül?

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA 5 EYLÜL?

Kabine toplantısının bugün yapılacağının kesinleşmesi ile kabine toplantısı saati merak edilmeye başlanmıştı. Beklenen resmi açıklama CİMER tarafından yapıldı. CİMER tarafından yapılan açıklama ile bugün gerçekleştirilecek olan kabine toplantısının saati 18:30 olarak ilan edildi. 

Hatırlanacağı üzere daha önce yapılan kabine toplantıları için toplantı saati 15:00 olarak duyurulmuştu. Bugün yapılacak olan kabine toplantısının neden bu kadar geç saatte yapılacağı merak konusu olurken kabine toplantısında tüm bakanların hazır olacağı belirtildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabine toplantısında bakanların özel sunumları yakından takip edilirken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından TOKİ 150 bin sosyal konut projesi hakkında yapılacak olan sunum yakından takip edilecek. Yine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılacak olası bir EYT sunumu sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. 

Gündem Haberleri