Corana Virüsü Nedeni İle Süper Star Ajda Pekkan 700 Metrekarelik Lüks Villasını 30 Bin Liraya Dezenfekte Etti!

Yıllara meydan okuyan güzelliği ile Türk pop müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan uzun süre satmaya çalıştığı villası ile magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Yıllara meydan okuyan güzelliği ile Türk pop müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan uzun süre satmaya çalıştığı villası ile magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. 74 yaşında olan ünlü isim koranavirüs salgınından korunmak için karantina altına girerken lüks villasını baştan aşağıya detaylı bir şekilde temizletti.

Yıllara meydana okuyan Ajda Pekkan koranavirüs salgını sonrasında kendisini Bahçeköy'de bulunan villasında karantina altına almıştı.



Pop star 65 yaş üzeri için virüsün ölümcül riskleri olması nedeni ile aldığı önlemleri arttırdı ve süper lüks villasını rekor para ile temizletti.



700 METREKARELİK SÜPER LÜKS VİLLASINI TEMİZLETMEK İÇİN 30 BİN LİRA ÖDEDİ!



Uzun süre satmak için uğraş verdiği süper lüks villasında karantinaya çekilen süper star almış olduğu koranavirüs tedbirlerini de arttırdı.



Toplam büyüküğü 700 metrekare olan süper lüks villasında 21 gündür karantina altında olan süper star Bahçeköy'de bulunan minik sarayı için tam 30 bin lira harcayarak dezenfektan işlemi gerçekleştirdi.



Villasının hem iç hem de dış temizliğini en ince ayrıntısına kadar yaptıran süper starın koranavirüs nedeni ile çok sayıda değişiklik yaptırdığı öğrenildi.



Corana virüsü nedeni ile evinde karantinada olan süper star kesinlikle villasına konuk kabul etmezken yine evdeki tüm halıları toplatarak depoya kaldırdı.



Evinin özellikle de salon ve yatak odası gibi her gün kullandığı bölümlerini ilaçlı sularla yıkatan süper star evdeki yardımcılarının da maske takmalarını istiyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri