Çorum İskilip'te Arazi Anlaşmazlığı Katliama Dönüştü: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 5 Kişi Yaralandı!

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan kavgalar ne yazık ki artarak devam ederken bu olayların son örneklerinden biri Çorum'un İskilip ilçesinde meydana geldi. Yaşanan kavga faciaya dönüştü!

Köylerde sık sık sorunlar yaşanmasına neden olan arazi sınırı tartışması bu sefer faciaya dönüştü. Çorum'un İskilip ilçesine bağlı olan Beyoğlan köyünde meydana gelen arazi anlaşmazlığı tartışması kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Aralarında arazi anlaşmazlığı sorunları nedeni ile zamanla husumet oluşan iki aile bir kere daha aynı sorun nedeni ile karşı karşıya geldi. Aralarında husumet bulunan aile üyelerinden Y.K., Ş.K. ve A.F. ve E.F ile A.F. Kızıklı mevkiinde bulunan fındık bahçesinde karşılaştı. Aile üyeleri arasında başlayan sözlü münakaşa bir anda kavgaya dönüştü.

SÖZLÜ MÜNAKAŞA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ, 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Fındık bahçesinde karşılaşan aile üyeleri arasında ilk etapta sözlü tartışma yaşanırken tartışma bir anda büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgaya diğer aile üyelerinin de katılması ile beraber olaylar çığırından çıkarken, kavgada ateşli silahlarda kullanıldı.

Kavga esnasında yanlarında ateşli silah getiren aile üyelerinin ateş açması sonucunda olay yerinde kurşunlara hedef olan Y.K. ve H.K. olay yerinde hayatını kaybetti. Kurşunların vücutlarına isabet etmesi sonucunda ise Ş.K., S.K., Z.K., A.E.F., A.F. ise çeşitli yerlerinden yaralandı.

Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edilirken, yaralılar olay yerine yakın hastanelere sevk edildi. Olaylara karıştığı belirlenen E.F. ve M.F. gözaltına alınırken polis olay yerinde bulunan av tüfeğine el koydu. Hastanede geniş güvenlik önlemleri alınırken tarafların bir daha karşı karşıya gelmemesi için köyde de gerekli önlemler alındı.

Emlak365.com

Gündem Haberleri