Covid-19 Testi Pozitif Çıkan Çevre Bakanı Murat Kurum'un Sağlık Durumu Nasıl?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi. Koronavirüse yakalanan Bakan Murat Kurum'un sağlık durumu nasıl?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasının ardından kabineden yeni bir ismin daha Kovid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un yapılan Kovid-19 testinin pozitif olduğu ve koronavirüs hastalığına yakalandığı bildirildi. Bakan Murat Kurum'un tedavisinin hemen yapılmaya başlandığı açıklandı.

BAKAN MURAT KURUM'UN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un koronavirüs hastalığına yakalandığını Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik kamuoyuna duyurdu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ömer Çelik, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz." açıklamasını yaptı.

KORONAVİRÜSE YAKALANAN BAKAN MURAT KURUM'UN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un koronavirüse yakalanmasının açıklanmasının ardından vatandaşlar Bakan Kurum'un sağlık durumunu merak etmeye başladılar. Edinilen bilgilere göre Bakan Murat Kurum'un sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk doktorlar tarafından gözlemlenmedi. Herhangi bir şikayeti bulunmayan Bakan Murat Kurum'un tedavisinin evinde yapıldığı ve doktor kontrolünde olduğu ifade edildi. Hastalığı hafif şekilde atlatması beklenen Çevre Bakanı Murat Kurum'un sağlık durumu hakkında bir süre sonra kapsamlı bir açıklama yapılması bekleniyor.

Çevre Bakanı Murat Kurum'a sosyal medya üzerinden çok sayıda geçmiş olsun mesajı iletiliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın da koronavirüse yakalanmalarının ardından vatandaşların bu yönde de merakları oluştu. Verilen son bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor. Doktorların düzenli olarak kontrolünü gerçekleştirdfiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüs testinin 2 gün içerisinde negatif sonuç vermesi bekleniyor.

Gündem Haberleri