Cristiano Ronaldo, Canical'da Haftalığı 3 Bin 500 Pounda Süper Lüks Villa Kiraladı!

Sık sık koranavirüs salgını nedeni ile alınan karantina kurallarını ihlal etmekle suçlanan Cristiano Ronaldo, oturmuş olduğu süper lüks villada karantinadan sıkıldığı için bir başka süper lüks villaya taşındı.

Sık sık koranavirüs salgını nedeni ile alınan karantina kurallarını ihlal etmekle suçlanan Cristiano Ronaldo, oturmuş olduğu süper lüks villada karantinadan sıkıldığı için bir başka süper lüks villaya taşındı. Haftalık kirası 3 bin 500 pound olan süper lüks villa sahip olduğu özellikleri ile görenleri kendisine hayran bıraktı. Detaylar haberimizde...

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen ve rekor transfer ücreti ile İtalya'nın Juvenus takımına transfer olan Cristiano Ronaldo magazin basını tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.



ADADA YER ALAN EVİNDEN SIKILDI, OKYANUS MANZARALI SÜPER LÜKS VİLLA KİRALADI!



Hatırlanacağı üzere Cristiano Ronaldo, koranavirüs salgınının İtalya'da patlak vermesinin ardından kız arkadaşı ve çocukları ile beraber Madeira adasının başkenti olan Funchal'da bulunan süper lüks evine kapatma kararı almıştı.



Süper lüks evinin resimlerinin basına servis edilmesinin ardından ünlü isim magazin basının gündemini uzun süre meşgul etmişti. Burada evde kalın çağrılarına rağmen eşi ve çocukları ile beraber yapmış olduğu geziler ve antreman yapması nedeni ile sık sık karantina kararlarını ihlal ettiği ididaları ile hedef tahtasına konulan Ronalda okyanus manzaralı süper lüks bir eve taşınma kararı aldı.





Kendine özel yüzme havuzu, bilardo solonu, spor salonu, sinema salonu ve oyun salonu gibi çok sayıda ultra lüks özelliği bulunan villayı ünlü yıldızın haftalık 3 bin 500 pound ödeyerek kiraladığı iddia edildi.





İtalyan basını tarafından yapılan haberlere göre ise Juventuslu futbolcular Pazartesi günü itibari ile ülkelerine dönmeye başlayacak ve 14 günlük karantina süreçlerini başlatacak. Ronaldo'da İtalya'ya dönmeden önce ailesinin oturması için bu okyanus manzaralı süper lüks villayı kiraladı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri