Cristiano Ronaldo'dan deprem yardımı geldi

Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun Türkiye'de yaşanan deprem sonrası herhangi bir açıklamada bulunmaması büyük tepki toplarken detaylar da gündeme düştü.

Cristiano Ronaldo'dan deprem yardımı geldi - Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun Türkiye'de yaşanan deprem sonrası herhangi bir açıklamada bulunmaması büyük tepki toplarken detaylar da gündeme düştü. Buna göre ise depremin ilk günlerinde Merih Demiral'ın forma satışlarında sağladığı destek ile deprem bölgelerine yardım gönderen Cristiano, daha sonrasında ise sessizliğe bürünürken gelen son dakika haberleri sonrasında ise Ronaldo'nun bu süreçte deprem bölgelerine de ciddi derecede yardım gönderdiği belirtildi.

Söz konusu gündemde yer alan haberlerde Türkiye ve Suriye'de yer alan deprem bölgelerine uçak dolusu da yardım malzemelerinin gönderildiği ifade edildi.

Portekiz efsanesi Ronaldo, insani yardım çabalarına da yardımcı olmak adına çadırlar, gıda paketleri, yastık ve battaniye, yatak, bebek maması gibi birçok tıbbi malzemeler ile birlikte ödeme gerçekleştirerek deprem bölgesine yardım yaptı.

DİĞER YILDIZLARA DA ÖRNEK OLACAK

Mbappe Türkiye'de geçtiğimiz günlerde spor kanallarının ortak yayınıyla yardım bağışı toplarken canlı yayına katılarak ciddi anlamda bir yardım yapmıştı. Ronaldo'nun da bu süreçte depremlere yardım hamlesi ile ilgili de, "Ronaldo'nun bu hareketinin önümüzdeki günlerde ve haftalarda diğer spor figürlerini de aynı şeyi yapmaya teşvik edeceğine dair umut var" değerlendirmesine yer verildi.

Gündem Haberleri