Çukur dizisinin Vartolu Saadettin'i Erkan Koçak Köstendil, oyunculuk kariyerine ara verdi! Köstendil'in hayranları...

Geçtiğimiz sezonlarda Çukur isimli fenomen dizide rol alan ve canlandırdığı Vartolu Saadettin karakteri ile gönüllere taht kuran Erkan Koçak Köstendil, hayranlarını üzen bir açıklamaya imza attı. İşte Köstendil’in oyunculuk kariyerine ilişkin yaptığı önemli açıklamaların ayrıntıları…

Uzun süredir ekran önünde iş yapan ve üstün oyunculuk yeteneği ile kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran ünlü oyuncu Erkan Koçak Köstendil, geçtiğimiz senelerde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur isimli dizide boy gösterdi.

Uzun süre boyunca popülerliğini korumayı başaran ve halen dahi yeniden çekilmesi için izleyicilerden baskı gören Çukur dizinde canlandırdığı Vartolu Saadettin karakteri ile popülerliğinin zirvesine ulaşan Erkan Koçak Köstendil, bir süredir dizi setlerinden uzak bir yaşam sürüyor. Güzel eşi oyuncu Cansu Tosun ve oğulları Marsel ile örnek aile tablosu çizen Köstendil’in, dizi setlerine geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuşken, ünlü oyuncudan hayranlarını üzen açıklamalar geldi.

EŞİNİN YENİ MARKASININ TANITIM GECESİNDE GÖRÜNTÜLENDİ!

Geçtiğimiz günlerde eşi Cansu Tosun’un tasarımcılığını yaptığı yeni iç çamaşırı markasının tanıtım gecesinde görüntülenen Erkan Koçak Köstendil, merak ile beklenen yeni projelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Köstendil, eşine başından itibaren destek olduğunu ve destek olmaya da devam edeceğini belirtirken, Tosun’un bu iş için tabir-i caizse deli gibi çalıştığını vurguladı.

REKLAM FİLMİNİ O ÇEKTİ!

Eşinin yeni markası için çekilen reklam filminin yönetmen koltuğuna oturan Erkan Koçak Köstendil, eşine kendisine bu fırsatı tanıdığı için teşekkür etti. Reklam filmi yönetmenliğini ilk kez yaptığını belirten Köstendil, yönetmenliğin çok zor olduğunu ve setlerde oyuncu olarak rol almayı tercih ettiğini belirtti.

YENİ PROJELERİNİ ANLATTI!

Geçtiğimiz sene bir dijital platform için çekilen dizide rol alan Köstendil, dizinin bu sezon yayınlanacağını belirtti. Uzun bir aranın ardından dijital dizi ile oyuncu olarak izleyicinin karşısına çıkacağını belirten Köstendil, bu sene ekran önü bir iş planlamadığını belirtti.

Bu senenin “yönetmenlik” senesi olduğunu ifade eden Köstendil, ağustos ayında Bülent Şakrak’ın yeni filmi için yönetmen koltuğuna oturacağını belirtti.

Gündem Haberleri