Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yaptı! Kısıtlamalar Ne Zaman Kaldırılacak?

Türkiye'de herkes koronavirüs kısıtlamalarının ne zaman kaldırılmaya başlanacağını merak ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bu konu hakkında açıklama geldi. Sokağa çıkma yasakları ne zaman kaldırılacak?

Türkiye'de herkes koronavirüs kısıtlamalarının ne zaman kaldırılmaya başlanacağını merak ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bu konu hakkında açıklama geldi. Sokağa çıkma yasakları ne zaman kaldırılacak?

Türkiye'de uzun bir süredir koronavirüs salgını nedeniyle çok sayıda kısıtlama uygulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağına dair soruya yanıt verdi.



KISITLAMALAR NE ZAMAN KALDIRILACAK?



TBMM'de partisinin grup toplantısında gündeme dair çarpıcı açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu toplantının çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basın mensupları tarafından kendisine kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağının sorulması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kabine toplantısında bu konuda değerlendirmelerde bulunacağız. Eğer kısıtlamaların kaldırılmasını sağlayacak bir durum olursa buna karar verir ve sonrasında açıklarız.” dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan kısıtlamaların kaldırılmasına dair adres olarak kabine toplantısını gösterince herkes gözünü o toplantıya çevirdi. Bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında yapılacak Bilim Kurulu toplantısında kısıtlamaların kaldırılması konusunda yapılabilecek tavsiyeler kararlaştırılacak. Bu tavsiyeleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kabine toplantısında gündeme getirecek.



KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?



Cumhurbaşkanı Erdoğan kısıtlamaların kaldırılması için kabine toplantısını işaret edince herkes bu toplantının ne zaman yapılacağını merak etmeye başladı. Bu hafta kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 28 Ocak 2020 Perşembe günü saat 15:00'da yapılacak. Başta sokağa çıkma yasakları olmak üzere tüm korokavirüs kısıtlamalarının kaldırılmasına yönelik görüşme bu toplantıda yapılıp kararlar alınacak.



Emlak365.com

Gündem Haberleri