Cumhurbaşkanı Erdoğan: "CHP Diye Bir Partinin Olup Olmadığı Tartışmalıdır!"

CHP'ye yönelik eleştirilerini son günlerde arttıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün de buna devam etti.

CHP'ye yönelik eleştirilerini son günlerde arttıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün de buna devam etti. AK Parti'nin her bir vatandaşa çağ atlattığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP diye bir partinin olup olmadığının da tartışmalı bir konu olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günlerde ana muhalefet partisi CHP'ye yönelik eleştirilerini arttırdı. Bugün de CHP'yi eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin ülkeye çok büyük hizmetlerde bulunduğunu söyledi.



AK PARTİ TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİN PARTİSİDİR!



AK Parti'nin son 18 yılın değil Türkiye'nin geleceğinin partisiolduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye'yi ileriye taşımak istiyorsak AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı daima güçlü tutmak zorundayız. Hizmet ve eser siyasetimiz ülkemizin her karış toprağında karşılığı bulunan bir hakikattir. Cumhuriyet tarihinde Türkiye'ye yapılan toplam yatırımın katlarca fazlasını AK Parti yapmıştır. Biz bununla iftihar ediyoruz.” dedi.



HER ALANDA ÜLKEMİZE ÇAĞ ATLATTIK!



Türkiye'de vatandaşların aldıkları hizmetlerden memnun olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “18 yıllık geçmişimizi incelediğimizde devasa eserler görüyoruz. Her alanda ülkemize çağ atlattık. Her bir vatandaşımızın hayat kalitesini bugün ekadar hiç olmayan derecede yükselttik. İnsanımızın dünyaya bakışını pozitif anlamda değiştirdik.” ifadelerini kullandı.



CHP DİYE BİR PARTİNİN OLDUĞU TARTIŞMALIDIR!



Ana muhalefet partisi CHP'yi eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP isminde bir partinin olup olmadığı bana göre tartışmalıdır. Bunlar kendi adlarına siyasete herhangi bir proje üretmişler mi? Vatandaşımızı düşünüp bir eser ortaya koymuşlar mı? Bunların hepsi cevapsız sorulardır. Kendilerine sorun onlar da cevap veremezler.” şeklinde konuştu.



CHP'NİN BİR KEFESİNDE İYİ PARTİ DİĞER KEFESİNDE HDP VAR!



Eleştirilerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP'nin bir kefesinde İYİ Parti diğer kefesinde ise HDP vardır. CHP de bu iki kefeyi dengede tutarak gizli ittifakı yürütmektedir. Bunlar biz dahil yıllarca pek çok siyasetçiyi tek adamlıkla itham ettiler. Şu anda CHP'de tek adamcağız siyaseti var. Bu adamcağız partisinin başına nasıl gelmişti? Kasetle geldiğini cümle alem biliyor.” dedi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri