Cumhurbaşkanı Erdoğan esti gürledi, Cüneyt Özdemir 'erken seçim' yorumu yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısındaki konuşmaları gündem olurken gazeteci Cüneyt Özdemir'den 'erken seçim' mesajı geldi. İşte o açıklama.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada Gezi Parkı olayları üzerinden muhalefete yüklendi. Söylediği sözler ülke gündemine oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, gazeteci Cüneyt Özdemir'den 'erken seçim' temalı videolu yanıt geldi.

'' Seçim kapıya dayanmış demektir ''

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşım ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmayı değerlendirdi. Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gezi olaylarından bahsetmesinin bir erken seçim sinyali verdiğini yorumunu yaptı.

Özdemir, '' Ne zamanki cami meselesi öne çıkar, ne zaman ki Gezi'deki bütün bu havada asılı iddialar yeniden konuşulmaya başlar '' diyerek, '' O zaman bir seçim kapıya dayanmış demektir '' sözlerini kullandı.

'' Kılıçdaroğlu'nu kendine rakip istiyor ''

Paylaşımlarından birinde Erdoğan'ın konuşmasından bir kesiti paylaşan Özdemir, erken seçim olasılığı olduğunun altını çizerek, Kılıçdaroğlu'na yönelik söylediği sözlere değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nu kendisine rakip olarak istediğini, ancak aynı zamanda ortamı çok fazla gerdiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti?

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi olaylarına değinerek '' Bu eşkıyalar, bu teröristler bira şişeleriyle, bira kutularıyla adeta caminin içini pislemişti. Bunlar böyle; bunlar çürük, bunlar sürtük. Bunlar için ulu mabet nedir ne değildir, böyle bir şey yok '' sözlerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ifadeleri sosyal medyada gündem olurken, gazeteci Cüneyt Özdemir ise Gezi olaylarının yeniden gündeme getirilmesinin erken seçim sinyalleri verdiğini dile getirdi.

Gündem Haberleri