Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun Afet Konutlarının Açılışı Töreninde Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış töreni kapsamında açıklamalarda bulundu. Gerçekleştirilen hizmetler hakkında açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 yılı mesajı verdi.

Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Giresun'da gerçekleştirilen törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada bir konuşma yaptı. 2023 mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023'ün dönem noktası olduğunu ve bu yola devam edileceğini söyledi.

AÇILIŞ TÖRENİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının başında bölgede inşa edilen afet konutlarının teslimi hakkında bilgi verdi. 1 yılda konutların tamamlanacağı sözünü verdiklerini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sözü yerine getirmiş olmanın bahtiyarlığı içerisindeyim dedi.

Bölgede tamamlanan çalışmalara dair "Alt yapısıyla üst yapısıyla güzel bir çalışma yapıldı. Bu güzellikler hepsi Dereli sakinleri kardeşlerim için" dedi. Karadeniz Bölgesinde Rize, Artvin, Kastamonu, Bartın ve Bozkurt'ta sel felaketi yaşandığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla ve Antalya'da da yangınlar olduğunu söyledi. 2021'in felaket yılı olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını "Bu yıl felaket yılı oldu. Yılmadık. Kurumlarımız bakanlıklarımızla gece gündüz demeden çalıştık. Hepsini yeniden ayağa kaldırdık. Hala da devam ediyoruz." sözleriyle devam etti.

Açılış töreninde yapmış olduğu konuşmasının son bölümünde ise muhalete eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiasına değindi ve Ulaştırma Bakanım gayet güzel biçimde ağzının payını verdi, dedi.

Gündem Haberleri