Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koronavirüsün Uğramadığı Tek İli Açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi için Ankara Spor Salonu'na gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan spor salonunun önünde Türkiye'nin 81 ilinden gelen partililere kongre girişinde kısa bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşma yapacağı platforma eşi Emine Erdoğan ile beraber çıktı. Partililerini selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan soğuk havaya rağmen hınca hınç alanı dolduran partililerine teşekkür etti.

2023 HEDEFİNE TÜZÜK TADİLATI İLE GİDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada kongreye dair genel bir konuşma yaparak, “2023'e bugün gerçekleştireceğimiz tüzük tadilatı ile yol alacağız. Şu anda MKYK'da 50 kişilik bir ekibimiz var. Biz bunu bugün 75'e çıkaracağız. Ayrıca yedek diye tabir edilen bir durum var. Yedek MKYK üyelerini de 35'e yükselteceğiz. Ancak bunların ismi yedek olacak ve sahada asil gibi çalışacaklar. Kimse durmayacak, durmak bize yakışmaz.” dedi.

Kar yağışı altında partilileri çok bekletmek istemeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kar yağışı tüm mikropları temizliyor. Böyle bir anlamlı buluşmaya ayrı bir anlam katılıyor. Sizlerin coşkusu bize kuvvet veriyor, güç veriyor. Türkiye'yi 2023'e sizlerle taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ DÜNYANIN EN GÜÇLÜ SİYASİ PARTİSİDİR

Kongre hakkında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti kurulduğundan itibaren en çok ilgi gören parti olmuştur. Ben son üye kayıtlarını istediğimde üye kayıt sayımızın 13 milyon 500 bine ulaştığını gördüm. Türkiye'de zaten rakibimiz yok da dünyada böyle bir üye sayısına sahip bir siyasi parti yok. 1 milyonu geçen genç üyemiz, 5 milyondan fazla kadın üyemiz ile dünyanın en etkili siyasi partisiyiz. Şimdi önümüzde 2023 seçimleri var. Biz 2023'e bugünden itibaren hazır olacağız. Bunun başlangıcını bugün yapıyoruz. Herkes gayretini ortaya koyacak ve Türkiye'yi çok daha güzel günlere taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

Alanda toplanan vatandaşları illere göre selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan sıra Zonguldak'a geldiğinde, “Zonguldak'ta camimiz bitiyor değil mi? Uzun Mehmet Camii'sini Ramazan'da inşallah açacağız. Bende Zonguldak'a gelerek o cami açılışında olacağım. Hep birlikte orada da buluşacağız.” açıklamasını yaptı.

CUMHURBAŞKANI KORONAVİRÜSÜN UĞRAMADIĞI TEK İLİ AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şırnak selamlaması ise oldukça dikkat çekti. Koronavirüs salgını konusunda çok önemli bir detayı paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şırnaklı teşkilat mensuplarımızı ayrıca tebrik ediyorum. Biliyorsunuz koronavirüsün uğramadığı tek ilimiz Şırnak. İnşallah diğer illerimizi de Şırnak gibi yapacağız, bu virüs illetinden kurtulacağız.” dedi.

Emlak365.com

Gündem Haberleri