Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeyi Ne Zaman, Saat Kaçta Açıklayacak, Ulusa Sesleniş Konuşması Mı Yapacak, Cumhurbaşkanının 21 Ağustos Cuma Günü Programı Belli Mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Türkiye'nin ilk yerli güneş paneli fabrikası açılışında gündeme bomba gibi düşen bir müjde açıklamasında bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Türkiye'nin ilk yerli güneş paneli fabrikası açılışında gündeme bomba gibi düşen bir müjde açıklamasında bulunmuştu. Cumhurbaşkanı müjdeyi Cuma günü açıklayacağını ilan etmişti. Peki, Cumhurbaşkanının 21 Ağustos 2020 tarihli programı belli mi, Erdoğan müjdesini ne zaman açıklayacak, Cumhurbaşkanı ne müjde verecek, saat kaçta, ne zaman, nerede açıklama yapacak, ulusa sesleniş konuşması mı olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafında dün yapılan müjde açıklaması büyük bir merak konusu oluştururken borsada da enerji şirketlerinin hisse değerlerinde büyük çıkış yaşanmasına neden olmuştu.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MÜJDE AÇIKLAMASI!



Ankara'da Türkiye'nin ilk yerli güneş paneli fabrikasının açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Cuma günü inşallah milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı düşünüyorum. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm ülkemize vermek suretiyle yeni bir dönemin açılacağına da inanıyorum. Açıklarsam heyecanı kaybolur. Şimdi açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum" sözleri ile büyük heyecan yaratmış ve büyük bir beklenti oluşturmuştu.





HAZİNE MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAK VERİLECEK MÜJDE BEKLENTİSİNİ YÜKSELTTİ



Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan müjde açıklamasının kendisine sorulması üzerine Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak "Türkiye için bir eksen değişikliği, önemli bir süreç olacak. Çok daha güzel günler bizi bekliyor" diyerek beklentileri bir nebze daha yükseltmişti.





CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 21 AĞUSTOS 2020 CUMA GÜNÜ TARİHLİ GÜNLÜK PROGRAMI LİSTESİ



Ne yazık ki Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı CİMER Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programını günlük olarak yayımlıyor. Bu nedenle tüm Türkiye'nin büyük bir merakla beklediği programın yarın sabah açıklanması bekleniyor.



CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN MÜJDESİNİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLAYACAK, ULUSA SESLENİŞ KONUŞMASI MI YAPACAK?



Açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi Cuma günü açıklayacağını duyurmuştu ancak saat açıklamasında bulunmadı.



Konu hakkında bugün son dakika açıklaması İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafında Twitter hesabı üzerinden yapıldı. Altun açıklamasında "Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın. Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı konuşmayı bekliyoruz" sözleri ile vatandaşları yarını beklemeleri konusunda uyardı.



Söz konusu müjdenin yarın genel bir ulusa sesleniş konuşması ile verileceği belirtilirken söz konusu saat hakkında gelen son dakika duyurusu ile merakla beklenen açıklamanın yarın saat 15:00'te yapılacağı ilan edildi.


Gündem Haberleri