Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak'ta Hangi Müjdeyi, Ne Zaman, Saat Kaçta Açıklayacak? Yeni Doğalgaz Ve Petrol Müjdesi Mi Verilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın duyuracağı müjdenin ne olduğuna dair büyük bir merak yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi müjdeyi duyuracak? Türkiye Karadeniz'de doğal gaz mı, petrol mü buldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjde ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde açıklamasını saat kaçta yapacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süredir defalarca duyurduğu 4 Haziran 2021'de Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağına dair sözleri tüm kamuoyunun ilgisini çekti. Bu müjde açıklamasının yapılmasına saatler kala ise bu müjdenin ne olacağına dair merak yaşanmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi müjdeyi açıklayacak?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN MÜJDE AÇIKLAMASI SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 Haziran 2021 Cuma günü Zonguldak'a ziyarette bulunacak. Burada çeşitli açılışlara katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'de doğal gaz ve petrol arama faaliyetleri yapan Fatih Sondaj Gemisi'ni de ziyaret edecek. Burada tüm Türkiye'nin merakla beklediği müjde açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın bu açıklamayı saat 18:00'da yapacağı bildirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HANGİ MÜJDEYİ AÇIKLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak'ta açıklayacağı müjdenin ne olacağına dair meraklı bekleyiş devam ediyor. Bu müjdenin doğal gaz veya petrol üzerine olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Karadeniz'de yeni doğal gaz kaynaklarının bulunmuş olmasına büyük ihtimal veriliyor. Ancak yine Karadeniz'de petrol kaynaklarının bulunmuş olabileceği de konuşuluyor. Kesin olarak müjdenin muhteviyatı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ile netlik kazanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce Karadeniz'de doğal gaz bulunduğuna dair müjdeyi açıklamadan önce bu müjd ekamuoyuna sızmıştı. Ancak bu sefer kamuoyuna herhangi bir şekilde bilgi sızdırılması yapılmadı. Bundan dolayı müjdenin içeriğinin ve boyutunun ne olacağına dair yalnızca fikir yürütmeler yapılabiliyor.

Tüm Türkiye nefeslerini tutup müjde açıklamasını beklerken buna dair yorumlar da yapılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu müjdeyi Türkiye'de piyasaların kapanlı olduğu saat 18:00'da açıklayacak olması dikkatlerden kaçmadı. Bunun üzerine yapılan yorumlar Türkiye ekonomisine güç verecek bir müjde olabileceği şeklinde dile getirilmeye başlandı.

Gündem Haberleri