Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs'ta Sokağa Çıkma Yasağı ve Marketlerin Açık Olması Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklamasında 1 Mayıs tarihinden itibaren 3 gün süreyle 3 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklamasında 1 Mayıs tarihinden itibaren 3 gün süreyle 3 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı. Marketlerin ise 1 Mayıs günü saat 14.00'e kadar açık olacağı açıklandı.

29. Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplantı.



Toplantının ardından bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sokağa çıkma yasağı konusunda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında bu haftasonu da 3 gün süreyle sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI AÇIKLAMASI



Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağına ilişkin açıklamalarının başında koronavirüs salgınının insandan insana geçtiğini hatırlattı. Bu kapsamda insan hareketliliğinin azaltılmasının önemine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayrama kadar haftasonu yasaklarının devam edeceğini açıkladı.



"Hafta sonu sokağa çıkma sınırlandırılmasının bayram sonuna kadar sürdürmeyi düşünüyoruz. Üç gün süreyle bu hafta sonu sokağa çıkma sınırlandırması uygulayacağız. 1 Mayıs gece 00.00’dan başlayıp 3 Mayıs gece 00.00’a kadar olan sınırlandırmaya vatandaşlarımızın uymasını istiyoruz. Cuma günü marketlerimiz yine 14.00’e kadar açık olacak. Bu anlayışla, önümüzdeki olumlu tablonun sürmesi halinde hayatı normale döndürmeye ilişkin plan hazırlıyoruz."



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hazırlanan plan ile ilgili olarak ise; detayların belli olmaya başladığını ve çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından ise normalleşme planının kamuoyuna duyurulacağı açıklandı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri