Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması! Tarih Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dönemlerde yeniden alevlenen erken seçim iddialarına yapmış olduğu açıklaması ile yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dönemlerde yeniden alevlenen erken seçim iddialarına yapmış olduğu açıklaması ile yanıt verdi. Yapmış olduğu bir konuşmasında yeni projelere ilişkin bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan bir sonraki seçim tarihini hatırlattı ve o tarihe kadar önlerinde kesintisiz bir hizmet yılı olduğunu ifade etti.

Seçim konusuna ilişkin yaz aylarında çok sayıda anket araştırması yapılmış ve bu araştırmaların sonuçları kamuoyu ile paylaşılmıştı.



Bu anket araştırmalarına ilişkin çalışmaların bu kadar artması ve bazı siyasilerin bu konuya ilişkin iddiaları erken seçim olabileceği yönünde değerlendirilmişti. Erken seçim konusunda alevlenen bu tartışlamaların ardından ise en net açıklama geldi.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılmış olduğu bir açılış etkiliğinde kürsüye çıktı.



Türkiye gündeminin en önemli konu başlıklarını ele alan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni projelere dair de bilgiler verdi. Vatandaşlara sunulan hizmetlerin artacağına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir sonraki seçime kadar önlerinde uzun bir süre olduğunu vurguladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında seçim tarihine ilişkin de net ifadeler kullanarak "Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye tüm hizmet alanlarında gelişmiş ülkelerin takip ettiği bir altyapıya sahibiz. Biz sağlıkta en iyi hizmeti ücretsiz olarak verdik. Ekonomik ve sosyal dengelerin güçlü kalmasını sağladık. İlk seçimler 2023 yılında. Önümüzde 3 yıllık kesintisiz bir hizmet dönemi bulunuyor. 2023'ü yeni bir zaferin miladı haline dönüştürmek için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz." açıklamasında bulundu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri