Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve altılı masaya sert sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Muğla’da toplu açılış törenine katıldı. Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’na alkış eleştirisinde bulundu..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce ilan edilen programı kapsamında Muğla’da Marmaris – Datça Yolu, Milas İçme Suyu Tesisi ve Bodrum Devlet hastanesi ile diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı. Bu törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NA ALKIŞ ELEŞTİRİSİ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bir açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gücüne güç katacak savunma sanayii projemizin açılışında ordumuzun komutanlarıyla yaşadığımız sevince bile tahammül edemediler. Bay Kemal bu ordunun başkomutanı olarak Tayyip Erdoğan Sakarya Arifiye’de ne yaptı? Orada Fırtına Obüslerinin teslim törenini yaptı. Sen hayatında ve aklında böyle bir şey var mı? Altay tanklarımızın teslimini yaptık Bay Kemal. Ordumuz bunlarla teröristlerin inlerine girdi. Bay Kemal sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Hala daha teröristleri cezaevinden nasıl çıkartabilirizin derdindesin. Boşa uğraşma o teröristler oradan çıkamazlar. Diyarbakır’da 51 vatandaşımızın ölümüne bu Demirtaş neden olmadı mı? Şimdi çıkmış onu çıkartacağını söylüyorsun.” dedi.

Açıklamalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz bunların asıl karın ağrılarını biliyoruz. Bunlar Arifiye’de atıl durumda duran bir fabrikanın ülkenin savunma sanayiinin en önemli üretim tesislerinden birisi olmasından rahatsızlar. Bunlar terörü sınırları içerisinde bitirip sınır dışında da teröristlerin başlarını ezen Türkiye’ye tahammül edemiyorlar. Bunlar küresel krizler karşısında diz çökmek yerine bu krizleri fırsata çevirip ekonomik gelişme sağlayan Türkiye’yi içlerine sindiremiyorlar.” ifadelerini kullandı.

ALTILI MASADA HERKESİN HESABI AYRI!

Altılı masaya da tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir masa kurmuşlar etrafındaki herkesten ayrı bir ses çıkıyor. Herkesin hesabı ayrı. Bunlar anayasadan bile habersizler. Daha seçilememiş hemen seçime gideceklerini söylüyorlar. Bunların Allah bir dediğine inanın başka da dedikleri bir şeye inanmayın. Masanın altında sakladıkları yedinci ortakları da ayrı bir telden çalıyor. Bunların ülkenin ve milletin iyiliğini istedikleri tek örnek yoktur.” şeklinde konuştu.

Gündem Haberleri