Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na '56 Gündür Neden Sessizsin' Tepkisi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin bazı il kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katılarak Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin bazı il kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katılarak Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı görevi gereği partisinin ilk kongrelerine canlı bağlantı ile bağlanarak açıklamalarda bulundu.



Manisa, Aydın, Mardin, Adıyaman, Kilis, Bingöl, Bitlis, Elazığ ve Muş ilk kongrelerine videokonferans yoluyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir süredir gerilim yaşadığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklamalarda bulundu.



KILIÇDAROĞLU 56 GÜNDÜR NEDEN SESSİZ?



Kemal Kıçıldaroğlu'na seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP'nin başında bulunan zat partisindeki taciz iddialarına karşı 56 gündür sessiz kalıyor. Neden konuşmuyor? Her konuda çıkıp açıklama yapıyor da bu konuda neden sesi çıkmıyor? Gereğini yapsın dedik ama hiç duymamış gibi davrandı. O halde kanun gereğini yapmaya devam edecektir.” dedi.



AK Parti'nin milletin umudu olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “18 yıllık hizmet geçmişimizde bu ülkeye çok şey kattık. Diğer partilere baktığımızda onlar bizim 18 yıllık hizmetlerimizi tartışmaktan başka yeni bir söylem geliştirmiyorlar. Haliyle milletin umudu yine partimizdir. Buna göre hareket etmek ve gayret göstermek zorundayız.” ifadelerini kullandı.



2023 SEÇİMLERİ DÖNÜM NOKTASI OLACAK?



2023 seçimlerinin çok önemli olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzde çok kritik olan 2023 seçimleri var. Biz hizmetlerimizle, partililerimiz de sahada bu hizmetleri anlatmakla 2023'ten de zaferle çıkacağız. Bu seçim tarihi bir dönüm noktası olacaktır. Hala eski Türkiye'nin özlemi ile yanıp tutuşanlar, terörün, darbenin hakim olduğu kötü günleri bu ülkeye geri getirmek isteyenler var. Onlara fırsat veremeyiz.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com

Gündem Haberleri