Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Saadet Partisi'nin Cumhur İttifakı'na Katılması İçin Yeni Hamle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi'nin Cumhur İttifakı'nda yer alması için Milli Görüş'ün önemli isimlerini ziyarete devam ettiği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi'nin Cumhur İttifakı'nda yer alması için Milli Görüş'ün önemli isimlerini ziyarete devam ettiği bildirildi. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikinci kritik ziyaretinin detaylarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi'nin Cumhur İttifakı içerisinde yer alması için yeni bir hamle daha yaptığı ortaya çıktı. Bu hamlenin tüm detayları Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi'nin bugünkü yazısında yer aldı.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN İKİNCİ ZİYARET!



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süre önce Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret ederek siyasette büyük bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. Millet ittifakı içerisinde bulunan Saadet Partisi'ni Cumhur İttifakı'nda görmek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan bu ziyaretlerini sürdüreceğini açıklamıştı. Geçtiğimiz Cumartesi günü sessiz sedasız ikinci bir ziyaretin gerçekleştiği ortaya çıktı.



NEDİM URHAN İLE BULUŞTU!



Abdülkadir Selvi'nin bugünkü yazısına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Görüş'ün bir başka önemli ismi Nedim Urhan'ı da ziyaret etti. Konuya dair Abdülkadir Selvi'nin yazısında, “Nedim Urhan, Milli Nizam Partisi'nin kuruluşundan bu yana Erbakan'ın yanında yer almış ve halen daha Saadet partisi çizgisinde devam eden önemli bir isimdir. Erdoğan ile Nedim Urhan arasında yapılan görüşmede İslam dünyasının içerisinde bulunduğu durum konuşuldu. Ayrıca İslami hizmetlerin önemine de değinildi. Bu ziyaretin bir d esiyasi yönü var.” ifadelerine yer verildi.



ÜÇÜNCÜ ZİYARETİN ADRESİ BELLİ OLDU!



Abdülkadir Selvi yazısının devamında ise, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi'nin Millet İttifakı yerine Cumhur İttifakı içerisinde yer almasını istiyor. Ziyaretlerini de bu amaca yönelik yapıyor. Yapılan görüşmelerle aradaki irtibat güçlendiriliyor. Ayrıca bu ziyaretlerin devamının da geleceğini öğrendik. Üçüncü ziyaret hem AK Parti tabanında hem de Saadet Partisi tabanında hürmet gören eski bakanlardan Recai Kutan'a yapılacak. Erdoğan'ın önceki gün Erbakan'ın kabrini ziyaret etmesini de hatırlamak gerekir.” dedi.



SAADET PARTİSİ YÖNETİMİ CUMHUR İTTİFAKI'NA UZAK!



Saadet Partisi'nin mevcut yönetiminin AK Parti ile bir ittifak için oldukça uzak bir yerde durduğunun bilinmesine rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hamlelerinin nasıl sonuçlanacağı büyük bir merak konusu oldu.



Emlak365.com

Gündem Haberleri