Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika 4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 günlük sokağa çıkma yasağı hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 günlük sokağa çıkma yasağı hakkında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 16, 17, 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağının uygulanacağını ancak bu günlerde bakkal, fırın, marketlerin açık olacağını duyurdu.

Koronavirüs salgını gündemiyle gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma gerçekleştirdi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı kapsamsında alınan kararlara ilişkin açıklamalarında normalleşme sürecine dair detaylar üzerinde durdu ve tedbirlerin devam edeceğini açıkladı. Konuşmasında sokağa çıkma yasağı ile ilgili de açıklmalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan uygulanacak kısıtlama tebirlerini aktardı.



4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16, 17, 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı kararı alındığını bildirdiği konuşmasında, yasağın hangi önlemler altında uygulanacağını açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sokağa çıkma yasağı açıklaması.



"Dün saat 11 ile 15 saatleri arasında 65 yaş üstü vatandaşlarımıza sokağa çıkma imkanı verdik. Bu vatandaşlarımızın kurallara uyarak görmekten memnun olduk. Cuma günü de 15-20 yaş grubu aynı imkandan yararlanacaktır. Herhangi bir olumsuzluk olmadığı sürece önümüzdeki haftalarda da uygulanacaktır. 16-17-18-19 Mayıs'ta yine sokağa çıkma kısıtlandırılması uygulanacaktır."



Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında ayrıca 18 Mayıs ile 19 Mayıs arasında marketler ve online platformların açık olacağını belirtti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri