Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Bayram Sonrası Kontrollü Normalleşme Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı nedeni ile yayımlamış olduğu video ile hem bayramı kutladı hem de bayram sonrası kontrollü normalleşme konusunda son dakika açıklamasında bulundu.

Ramazan Bayramı sonrası ile beraber sona erecek tam kapanma süreci hakkında alınacak kararlar ve yeniden normalleşme takvimi merak konusu olmaya devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konu hakkında son dakika açıklaması yapıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA TAM KAPANMA SONRASI KONTROLLÜ NORMALLEŞME AÇIKLAMASI GELDİ!

Ramazan Bayramı nedeni ile sosyal medya hesabı üzerinden özel bir kutlama mesajı yayımlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Artan vaka, yoğun bakım ve vefat sayısında milletimize olan sorumluluğumuzun gereği olarak sınırlamalara gitmek mecburiyetinde kaldık.

Ramazan ayını da büyük ölçüde sınırlamaların gölgesinde geçirdik. İnşallah salgını kontrol altına almış olarak bayram sonrasında kontrollü bir şekilde normalleşme adımlarını atıyoruz" diyerek bayram sonrasında kontrollü normalleşme adımlarının atılacağını duyurdu.

PANDEMİ DESTEK ÖDEMELERİ VE YARDIMLARI DEVAM EDECEK!

Süreçte ekonomik olarak zora düşen kişilere ve işletmelere destek verdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Salgın tedbirlerinden olumsuz etkilenen her kesime, sıkıntıya düşen her vatandaşımıza destek paketleriyle elimizi uzatıyoruz. Üretimi, istihdamı, büyümeyi, kalkınmayı destekleyecek her adımı atıyor, her desteği veriyoruz.

Buna rağmen sıkıntıya düşen, geliri azalan, işi bozulan vatandaşlarımız olduğunu biliyoruz. İnşallah onların sıkıntılarını da en kısa sürede yine biz gidereceğiz" diyerek yeni destek ödemelerinin devam edeceğini duyurdu.

TAM KAPANMA SONRASI HAKKINDA ALINACAK NORMALLEŞME KARARLARI İÇİN YENİ KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine toplantısının 10 Mayıs 2021 tarihinde yapılması bekleniyordu. Ancak tam kapanma sonrası alınacak kararları belirlemek üzere yapılacak olan toplantıda son verilerin görülmesi amacı ile toplantının ertelendiği belirtilirken büyük bir ihtimalle kabinenin 14 Mayıs Cuma günü yapılması bekleniyor. Konu hakkında kesin bir açıklama yapılması durumunda sitemizden ilan edilecektir...

Gündem Haberleri