Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Yılbaşı Kısıtlaması ve Ek Tedbir ve Kiralık Villa Açıklaması!

Cuma namazı çıkışı sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yılbaşı için kiralık villalar için verilen ilanlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Cuma namazı çıkışı sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yılbaşı için kiralık villalar için verilen ilanlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Emlak365.com / Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı sonrası gazetecilere açıklama yapıyor. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı yılbaşında alınabilecek ek tedbir kararları hakkında yeni bilgiler verdi.

KİRALIK VİLLALARDA YILBAŞI EĞLENCESİ DÜZENLENMESİNE İZİN VERİLMEYECEK!

Cuma namazı çıkışında gazetecilere gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yılbaşı için ek tedbir kararları alınıp alınmayacağı yönündeki sorular üzerine "Pazartesi günü kabine toplantımız var. Bir defa bu tür partiler, otellerde-villalarda olsun...

Tüm güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil. İstihbaratımız nerede bu tür şeyler olduğunu tespit ederse oralara gerekli operasyonu yapar. Bizim için insanımızın hayatı her şeyden ötedir. Bizim devlet olarak görevimiz, insanımızın sağlığını hayatını korumaktır. Sonra ne diyecekler? 'Bak... Devlet nerede? Tedbiri almadı.' Buna fırsat vermeyiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" sözleri ile bu tür kutlamalara izin verilmeyeceğini açıkladı.

PAZARTESİ GÜNÜ KABİNE TOPLANTISI İLE EK TEDBİR KARARLARI ALINABİLİR!

Yapılan açıklama sonrasında gözler Pazartesi günü yapılacak olan kabine toplantısına çevrildi. Kiralık villalarda yılbaşı eğlencesi için rezervasyon yaptıran kişiler de alınacak ek tedbirleri takip edecek.

Hatırlanacağı üzere yılbaşı için 4 günlük sokağa çıkma yasağı kısıtlaması kararı alınmıştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KORANAVİRÜS AŞI AÇIKLAMASI!

Kendisinin de aşı olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Çin'den 50 milyon doz aşı alındığını belirterek ilk etapta 5 milyon doz aşı geleceğini dile getirdi.

Gündem Haberleri