Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! İkinci Dönem Okullar Açılacak Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 bin öğretmen atama töreninde yüz yüze eğitim hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, yüz yüze eğitim konusunda kesin konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 15 bin öğretmenin atama törenine katıldı. Öğretmenlere seslenen Erdoğan, atama kurasını canlı takip ederken yüz yüze eğitim hakkında da açıklama yaptı.

15 BİN ÖĞRETMENİN ATAMASI YAPILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 bin öğretmen ataması kura çekimi için atama butonuna basarak 15 bin öğretmenin yeni görev yerlerini belirledi.

Erdoğan, '' Salgın sürecinde bir takım engellemelerle, kısıtlamalarla karşılaştık. Devlet olarak evlatlarımızla okulları arasına kimsenin, hiçbir bariyerin girmesine müsaade etmedik. Eğitim faaliyetlerini ülke çapında kesintisiz sürdürebilen birkaç ülkeden biri olduk'' ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'DAN YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, atama işlemi öncesinde yüz yüze eğitime dair açıklamada bulundu. Türkiye'de vaka sayısının 90 bini aşmasının ardından veliler okulların uzaktan eğitime geri döneceğini öngörüyordu. Erdoğan, konuyla ilgili açıklama yaparak yüz yüze eğitim tartışmalarına son noktayı koydu.

Erdoğan, ''Eğitim-öğretim senemizin ikinci dönemini de kesintisiz bir şekilde tamamlayacağımıza inancım sonsuz'' diyerek, okulların ikinci dönemde de yüz yüze eğitime devam edeceğini duyurdu.

Pandemi döneminde özveriyle çalışan öğretmenleri de unutmayan Erdoğan, hem öğretmenleri hem de öğrencileri gösterdikleri performanstan dolayı tebrik etti. Erdoğan konu ile ilgili son olarak ''Yüz yüze eğitim konusundaki net duruşumuzun milletimiz tarafından da takdirle karşılandığını görüyoruz'' dedi.

Gündem Haberleri