Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya mitingine kaç kişi katıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da toplu açış töreni kapsamında miting düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya mitingine kaç vatandaşın katıldığı merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Antalya'da toplu açılış törenine katıldı. Antalya'daki toplu açılış töreni aynı zamanda bir miting olarak planlanmıştı. AK Parti ve MHP Antalya teşkilatları haftalardır bu miting için hazırlık yapıyordular. Antalya mitingine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinlemek için komşu illerden de katılım olduğu belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya mitinginde vatandaşlara seslenirken miting alanında kaç kişinin olduğu merak ediliyor. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ANTALYA'DA SESLENDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da vatandaşlara seslenerek, "Antalya'da çok güzel bir kalabalık görüyorum. İnşallah bu coşkuyu seçimlere de yansıtacağız. Önümüzde 5 ayımız kaldı. 5 ayımızı bu coşkuyla çalışarak umuyorum sandıkları gümbür gümbür patlatacaksınız. Cumhur İttifakı olarak çok güçlü bir destek istiyoruz. Daha önümüzde yapacağımız çok iş bulunuyor. Onun için Türkiye Yüzyılı diyoruz." dedi. 

ANTALYA MİTİNGİNDE KAÇ KİŞİ VARDI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya mitinginde kaç kişi olduğuna dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak uzman hesaplamalarına ve emniyet kaynaklarına göre miting alanında 50 bin vatandaş bulunuyordu. Bu yaklaşık bir rakam olurken resmi bir rakam değil. Tahminen mitinge katılım sayısı bu şekilde değerlendiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya mitingine kaç kişinin katıldığına dair resmi açıklamayı ise Antalya Valiliği'nin ilerleyen saatlerde yapması bekleniyor. 

ANTALYA'DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da sadece miting yapmadı. Miting aynı zamanda bir toplu açılış töreniydi. Antalya'da yapılan projelerin açılışı gerçekleştirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum toplu açılış töreni için dün Antalya'ya giderek bazı ön temaslarda bulunmuş ve projeleri denetlemişti. Bugün ise Cumhurbaşkanı Erdoğan projelerin açılışını gerçekleştirdi. 

Gündem Haberleri