Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tokat Açılış ve Miting Programı Belli Oldu! Tokat Havalimanı Açılışı Ne Zaman Yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tokat programı belli oldu. Tokat Havalimanı açılışı ile başlayacak programın detayları haberimizde.

Türkiye'nin 57'nci, Tokat'ın yeni havalimanının açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 25 Mart'ta Tokat'a gidecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokat Havalimanı'nın açılışını gerçekleştirdikten sonra burada Tokatlı vatandaşlara seslenecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN TOKAT PROGRAMI BELLİ OLDU!

AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapımı tamamlanan yeni havalimanının açılışı için 25 Mart'ta Tokat'ta olacağını daha önce duyurmuştu. Tokat ilinde bulunan mevcut havalimanının büyük gövdeli uçakların inişine elverişsiz olması sebebiyle, Söngüt köyü arazine yeni bir havalimanı yapıldı.

2 bin 700 metrekarelik pist alanına sahip olan ve toplam 550 milyon liraya mal olan yeni havalimanının açılışını 25 Mart 2022 Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tokat'a geleceğini müjdeleyen AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, Tokat havalimanı projesinin kent için en büyük projelerden biri olduğunu söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tokat programına ilişkin detayları paylaştı.

ERDOĞAN TOKAT HAVALİMANI AÇILIŞINI NE ZAMAN, NEREDE YAPACAK?

AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek açılışın 25 Mart saat 14.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacağını duyurdu. Havalimanı açılışı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Tokatlı vatandaşlara hitap ederek müjdelerini duyuracak ve sonrasında çiftçi buluşması gerçekleştirecek.

Gündem Haberleri