Cumhurbaşkanı Seçim Tartışmalarını Geride Bırakalım Çağrısı Yaptı!

Yerel seçimlerin geride kalması ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tartışmalarını geride bırakmak adına çağrıda bulundu.

Yerel seçimlerin geride kalması ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tartışmalarını geride bırakmak adına çağrıda bulundu. Detaylar haberimizde...

Yerel Seçimlerin geride kalması ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter hesabından vatandaşa önemli çağrılarda bulunup, dikkat çekici açıklamalar yaptı.



Erdoğan yazılı açıklamasında; " Dönem musahafalaşma,kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi peçinleme dönemidir" ifadelerini belirtti.



Cumhurbaşkanı: "Gayemiz, milletimizin refahını artırmak"



Twitter hesabından yazılı açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; "Gayemiz, milletimizin refahını artırmak, güvenlik ve özgürlük dengesini koruyarak devletimizin bekasına yönelik tehditleri bertaraf ederek, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır" çıklamasında bulundu.



Yapısal Reformları Hayata Geçirmeye Devam!



Törerle yapılan mücadeloeyi sık sık gündeme getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürürken, inşallah ülkemizin ihtiyacı olan yapısal reformları da hayata geçirmeye devam edeceğiz" mesajını verdi.



İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Twitter Mesaları...









Emlak365.com


Gündem Haberleri