Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Melih Gökçek Sürprizi! Bakan Olarak Atanacak Mı?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde yapılacak değişiklilere dair yeni bir iddia gündeme geldi. Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek'in bakan olarak atanacağı iddia edildi.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresinin tamamlanmasının ardından gözler Cumhurbaşkanlığı Kabinesine çevrildi. Siyaset gündeminde bir süredir konuşulan ve çok sayıda iddianın gündeme getirildiği kabine değişikliğine ilişkin yeni bir iddia da Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'ndan geldi.

Ünlü gazeteci son yazısında kabine değişikliğinde Melih Gökçek ismine dikkat çekti. İşte gündeme ilişkin o iddialar tüm detayları.

MELİH GÖKÇEK BAKAN OLARAK MI ATANACAK?

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu kendisine ait sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında, kulislerde bazı iddialar gündeme geldiğini ifade etti. Gazeteci paylaşımında Melih Gökçek'e yeni kurulacak olan bakanlık görevinin verileceği öngörüldü. Bu görev kapsamında melih Gökçek'in Yerel Yönetimler Bakanı olacağı ifade edildi.

Orhan Uğuroğlu'nun Twitter hesabından yaptığı paylaşım.



Uğurluoğlu açıklamasında "Kulislere yansıyan önemli iddia Melih Gökçek YEREL YÖNETİMLER BAKANI olacak AKP Milletvekilleri kabine değişikliği konusunda “Erdoğan CHP’li belediyelerin oy kazanmalarını engellemek için Gökçek’i bakan yapacak” diyorlar" ifadelerini kullandı.

DEĞİŞECEĞİ İDDİA EDİLEN BAKANLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine değişikliğine ilişkin basında yer alan bazı iddialar da görevden alınacak olan bakanlar ile ilgili oldu. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un, Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'nin bakanlık görevlerinden alınabileceği iddia edildi. Ancak bu açıklamalara ve iddialara ilişkin resmi açıklama gelmedi.

Gündem Haberleri