Cumhurbaşkanlığı'ndan Ramazan Bayramı'nda Sokağa Çıkma Yasağı Açıklaması

Koronavirüs salgını kapsamında geçecek olan Ramazan Bayramı için en merak edilen soru sokağa çıkma yasağı konusu.

Koronavirüs salgını kapsamında geçecek olan Ramazan Bayramı için en merak edilen soru sokağa çıkma yasağı konusu. Hafta sonları ve resmi tatillerde uygulanan sokağa çıkma yasağının bayramda da olup olmayacağı konusu Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a soruldu. İşte İbrahim Kalın'ın o açıklaması.

Cumhrubaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katılmış olduğu bir televizyon programında gündem ve salgın konularına dair açıklamalarda bulundu.



İbrahim Kalın program kapsamında koronavirüs salgını kapsamında uygulanan tedbiler ile bundan sonraki süreçlerde atılacak adımlara dair bilgi verirken 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağının esnetilmesi konusu ile Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olup olmayacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.



İBRAHİM KALIN'DAN BAYRAMDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI AÇIKLAMASI



Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 24 TV'de Helin Aslan'ın programında yer aldı. Burada Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı konusuna değinen İbrahim Kalın Helin Aslan'ın 'Ramazan Bayramı'nda Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı? sorusuna yanıt verdi.



"İhtimaller dahilindedir. Bu önümüzdeki üç haftada salgının seyri tarafından belirlenecek bir takvim. Şu an bir şey söylemek için erken. Bu konuyla ilgili Bilim Kurulu’nun önerileri alındıktan sonra varılacak nihai kararı, Sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyuyla paylaşacaktır.”



Ramazan Bayramı Cumartesi Gününe Denk Geliyor



Bu yıl Ramazan Bayramı 23 Mayıs Cumartesi gününe denk geliyor. Bayram 23 Mayıs Cumartesi günü dahil 24, 25, 26 Mayıs tarihlerinde kutlanacak.



Emlak365.com


Gündem Haberleri