Danimarka Finlandiya Maçı Ertelendi, Sahada Fenalaşan Eriksen Hastaneye Kaldırıldı! Christian Eriksen Kimdir, Kaç Yaşında, Öldü Mü?

Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan Avrupa Şampiyonası maçı esnasında topa hareketlenirken bir anda fenalaşarak yere yığılan Christian Eriksen göz yaşları arasında hastaneye kaldırıldı. Uzun süre sahada kalp masajı yapılan ünlü oyuncu sedye ile sahadan çıkarılırken maçın ertelendiği açıklandı. Danimarka Finlandiya maçı neden ertelendi, Christian Eriksen kimdir, hangi takımda oynuyor, kaç yaşında, öldü mü, kalk krizi mi geçirdi?

Bu sene seyircilerin de trübünlere alınması neden ile büyük bir coşku ve heyecanla başlayan Avrupa Şampiyonası maçları ne yazık ki büyük bir trajediye sahne oldu. Danimarka Milli Takımı oyuncuları arasında yer alan Christian Eriksen ilk yarının sonlarına doğru bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Futbolcu arkadaşlarının etrafından toplandığı ünlü futbolcunun ilk olarak dilinin ağzına kaçtığı sanıldı ancak kalbinin durduğunun anlaşılması üzerine sahada büyük panik yaşandı. Sağlık ekibinin hemen müdahale ettiği ünlü futbolcu için sahada uzun süre kalp masajı yapılarak müdahalede bulunuldu.

CHRİSTİAN ERİKSEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Dünyaca ünlü futbolcu ve Danimarka milli takımının vazgeçilmez oyuncusu Christian Eriksen İtalya'da Serie A liginde top koşturan İnter forması giymektedir. Futbol hayatına büyük başarılar sığdıran ünlü futbolcu 14 Şubat 1992 doğumludur ve 29 yaşındadır.

1.82 boyunda olan Christian Eriksen Danimarka Milli Takımı ile ilk maçına 2010 yılında çıkarken aynı zamanda 2010 yılında FIFA dünya kupasında forma giyen en genç futbolcu unvanına sahiptir. Uzun yıllar İtalya'da forma giyen Eriksen orta saha oyuncusu olarak görev almaktadır.

Avrupa Futbol Şampiyonası etkinliği kapsamında düzenlenen Danimarka - Finlandiya maçında çizgiye doğru hareketlendiği anda topsuz alanda bir anda yere yığılan ünlü futbolcunun kalp krizi geçirdiği belirtilirken sahada uzun süre sağlık ekibi tarafından yapılan kalp masajı ile ilk müdahelesi yapılmış ve hastaneye kaldırılmıştır.

Eriksen'in sağlık durumu hakkında gelecek açıklama belirlenirken maçın ise ertelendiği ilan edildi. Arkadaşlarına yapılan ilk müdahale esnasında Danimarkalı futbolcuların görüntü alınmaması adına arkadaşlarının etrafına set çektiği görülürken göz yaşlarına boğulmaları stadyumda da duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

CHRİSTİAN ERİKSEN ÖLDÜ MÜ, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ünlü futbolcu tüm futbolseverleri üzerken sahadan çıkarken çekilen son resminde kendisinde olduğu ve gözlerini açtığı görüldü. Uzun süre sahada kalp masajı yapılması nedeni ile ünlü futbolcunun hayatını kaybetmiş olabileceği belirtiliyordu.

Gündem Haberleri