David ve Victoria Becham 24 Milyon Dolara Süper Lüks Gökdelen Dairesi Satın Aldı!

Dünyanın en çok takip edilen çiftleri arasında gösterilen David ve Victoria Becham sık sık yapmış oldukları emlak yatırımları ile de magazin gündemine gelmeye devam ediyor.

Dünyanın en çok takip edilen çiftleri arasında gösterilen David ve Victoria Becham sık sık yapmış oldukları emlak yatırımları ile de magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Ünlü çift son olarak tam 24 milyon dolar ödeyerek Miami'de satın aldıkları lüks gökdelen dairesi ile gündemde...

Dünyanın en çok kazanan çiftleri arasında gösterilen ve kişisel servetleri 450 milyon dolar olarak açıklanan David ve Victoria Becham yeni bir emlak yatırımı daha yaptı.



Daha öncede sık sık satın aldıkları lüks evler ile magazin basınının gündemine konu olan ünlü çift bu sefer tercihlerini son derece lüks bir gökdelen dairesinden yana kullandı.



24 MİLYON DOLAR ÖDEYEREK LÜKS EV KOLEKSİYONLARINA YENİSİNİ EKLEDİLER



Çok sayıda lüks evi bulunan çift 24 milyon dolar ödeyerek bu koleksiyona yeni bir ev daha eklemiş oldu.



Bir döneme damga vuran Spice Girls grubunun şarkıcıları arasında yer alırken o dönemin en ünlü futbolcularından biri olan David Beckham ile evlenen Victoria Beckham bu dönem ise moda tasarımcısı olarak çalışmalarına devam ediyor.



Futbolu bırakan David Beckham ise marka yüzü olduğu reklamlar ile servetine servet katmayı sürdürüyor. Çift kazandıkları paraları ise emlak yatırımı ile değerlendirmeye devam ediyor. Çok sayıda lüks evi bulunan çift şimdi de Amerika'nın en pahalı evlerinin bulunduğu Miami'de yeni bir konut yatırımı daha yaptı.





ÇATI KATINDA HELİKOPTER PİSTİ, BEŞ YATAK ODASI VE YÜZME HAVUZU VAR!



The Sun Gazetesi tarafından yapılan habere göre 62 katlı binanın en üst katını satın alan çiftin yeni evinde kendisine özel helikopter pisti ve yüzme havuzu da bulunuyor.



Toplam 5 yatak odası bulunan süper lüks gökdelen dairesi bölgenin en değerli daireleri arasında gösteriliyor ve muhteşem bir okyanus manzarasına sahip bulunuyor.





Emlak365.com


Gündem Haberleri