Defne Samyeli'ne Kira Borcu Nedeniyle Haciz Şoku!

Defne Samyeli ile ev sahibi iş adamı Yusuf Araz arasında yaşanan kira davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Defne Samyeli ile ev sahibi iş adamı Yusuf Araz arasında yaşanan kira davasında yeni bir gelişme yaşandı. Kemerburgaz Pasifik Konakları içerisinde yer alan evin kirasını 2 senedir ödemediği ve 16 bin 720 liralık kira borcu olduğu iddia edilen güzel yıldızın evine haciz memurları gitti!

Yusuf Araz ile Defne Samyeli arasında yaşanan kira kavgası alevlendi. Ünlü iş adamı tarafından 2 senedir kirasını ödememekle itham edilen Defne Samyeli hakkında yeni bir gelişme yaşandı. İkili arasındaki mahkeme sürerken ünlü işadamı Defne Samyeli'nin evine haciz işlemi uyguladı.



DEFNE SAMYELİ KİRA BORCU NEDENİ İLE HACİZ ŞOKU YAŞADI!



Ünlü işadamı Yusuf Araz tarafından 2 senedir biriken ve aylık 16 bin 720 lira olduğu iddia edilen kira alacağı için dava açılarak haciz işlemi yapıldı. Defne Samyeli'nin oturduğu Kemerburgaz'da yer alan Pasifik Konakları içerisindeki lüks eve icra memurları ve Yusuf Araz'ın avukatı tarafından haciz işlemi yapıldı. Araz'ın avukatı olan İlyaz Çimen yapmış olduğu açıklamasında evden tahliye işlemleri için de ayrıca dava açtıklarını belirterek ünlü yıldızın kira bedelini 2019 senesinin Mart ayından bu yana ödemediği iddia edildi.



Defne Samyeli'nin avukatı olan Şenay Kara Şık ise yapmış olduğu açıklamasında "Tahliye davasının duruşması ayın 28'inde. Kesinleşmiş borç kararı çıkmadan, sırf habere konu olmak ve Samyeli'nin ailesini taciz etmek amacıyla ev sahibi Yusuf Araz'ın avukatı, yanında icra memurlarıyla Samyeli'nin evine gelmiş. Tamamen şov amaçlı ve asıl davayla ilgisi yok. Amaç bu şovla basına 'haciz' haberi yaptırabilmek ve aileyi taciz etmek" diyerek yapılan işlemin kanun dışı olduğunu iddia ederek taraflar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ilan etti.



DEFNE SAMYELİ VE YUSUF ARAZ ARASINDAKİ OLAYIN GEÇMİŞİ NE?



Yusuf Araz'a ait olan Pasifik Konakları'nda bulunan evde 8 senedir oturan Defne Samyeli hakkında Yusuf Araz aylık kira bedeli olarak 15 bin liranın kendilerine yatırılmadığını iddia ederek Defne Samyeli hakkında dava açmış, Samyeli de kişilik haklarına saldırı yapıldığı gerekçesi ile kendisi hakkında 50 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.



Emlak365.com

Gündem Haberleri